WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, June 26, 2011

APA YANG PEMBACA CARI?

Salam. Semalam Imanshah jenguk-jenguk lah Nufnang tu, nak tengok apa sebenarnyakata kunci yang selalu pengunjung search di blog Hok Sengoti. Yalah macam yang selalu korang post kat entri korang lah. Imanshah tak pernah buat lagi, ni kira kali pertamalah. Makanya, inilah hasilnya

Tara, alo, banyak juga yang pengunjung cari ye. Yang tak tahan bila depa cari tentang GOLONGAN GAY. Ayo, maknanya entri Imanshah ni ada unsur-unsur gay kot. Ahah adalah sekali tu, Imanshah cerita pasal golongan ini. KLIK. Tapi Imanshah rasa seronok juga sebab ada yang cari pasal Tilawah Al-Quran , Alhamdulillah masih ada yang berminat ye. Apapun, terima kasihlah buat semua pengunjung. Selamat berhujung minggu ya kawan. Sesekali periksalah kata kekunci anda. Jumpa lagi!!

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

3 GENTA RASA:

cucu umie said...

ayie kadang2 tgok gak kt nuffnang..tpy bnyk yg cari pasal matrikulasi and care2 nk perform kt matrik..huhu

yatie Awang said...

kakak tak ada nufnang, nak tengok kat mana???? hehe

Afida Anuar said...

Meter air rosak? he he

keyword saya yang menarik hari ni..."Nak makan nasi ayam dekat nilai"..adehhh;)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget