WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, June 3, 2011

BLOG REVIEW : ADOL IHSAN

Masih dalam mood review untuk penyertaan CONTEST SELAMAT HARI GURU, CIKGU. Kali ini penyertaan diterima dari ADOL IHSAN. Hurm, nak juga budak ni masuk. Haha.


Alahai comelnya, dok mengintai apa tu Adol ? Untuk pengetahun semua, Adol ni merupakan bekas anak murid Imanshah SPM tahun 2008. Dah hampir tiga tahun meninggalkan sekolah. Blog ini bernama ADOL IHSAN dengan tag line nya  SEMUA TENTANG KEHIDUPANKU. makanya segala entri beliau merupakan diari kehidupannya tak kiralah sewaktu kecil, zaman sekolah dan sekarang sebagai seorang pelajar IPT.  Namapun murid Imanshah, kalau jenguk blog ni, selalu je dia dok sebut nama kita, hehe. Dan satu yang menarik, semua sahabat maya Imanshah dah jadi sahabat mata si Adol ni. Haha, kidnap ek?/kahkah.. 

Apapun cikgu nak ucapkan all the best buat Adol sama ada dalam dunia blog mahupun dalam kehidupan. Jangan sibuk berblog sangat, belajar tu mesti bersunguh-sungguh na!! Ok, lupa, si Adol ni budak Pahang, jauh dia datang menuntut di Ipoh dengan Imanshah.

Jangan lupa, jenguk-jenguk lah blog anak murid Imanshah ni ya ADOL IHSAN. Ok babai.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

4 GENTA RASA:

kakcik said...

Adol ni rajin juga singgah kat blog kakcik. :)

nurkass said...

alahai..
kiut jek dia mengintai..:)

efa said...

waah jap nk pi jeguk blog dya kehkeh teintai2 dya hehe

adol ihsan said...

Salam, cikgu ..

Terima kasih atas sudi me'review'kan blog saya..

:)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget