WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, June 3, 2011

EKSLUSIF : GAMBAR PERODUA MYVI MODEL BARU

KUALA LUMPUR - Hanya serendah RM400, anda boleh menjadi antara orang pertama di Malaysia memiliki model terbaharu Myvi keluaran Perusahaan Otomobil Kedua Sdn. Bhd. (Perodua). Tempahan boleh dibuat di mana-mana 178 cawangan Perodua di seluruh negara mulai Sabtu ini. Pengarah Urusan Perodua, Datuk Aminar Rashid Salleh berkata, deposit hanyalah RM400 manakala harga sebenarnya akan diumumkan pada tarikh pelancaran model kelak.Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dijadualkan melancarkan model Myvi itu di Pusat Dagangan Dunia Putra pada 16 Jun ini.


"Cawangan jualan kami yang terletak di kawasan bandar besar akan dibuka sehingga lewat malam bagi membolehkan orang ramai membuat tempahan.


"Perodua begitu terharu dengan sokongan awal yang diberikan oleh rakyat terhadap model Myvi terbaharu ini, sebelum ini, kebanyakan cawangan jualan kami telah menerima banyak pertanyaan mengenai model berkenaan


Sumber: Kosmo 










TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

17 GENTA RASA:

solomolo said...

menarik...

Alang Ridhwan said...

tengok luaran dan dalaman je macam tak memadai, cer try test drive tengok....

Rozali said...

Assalamualaikum Imanshah

kuning...nampak menyerlah

Wassalam

IMANSHAH said...

@Alang Ridhwan

urm tak mampu nak tambah keta lagi la

cucu umie said...

smart juga kereta tu..aduyai, nasib baik bljo ag..haha btw, kalo dh kejer cari kereta lain ah..haha

gadisBunga said...

nampak sporty. but sayangnya i'm a booty type. (for cars la. heheh)

Afida Anuar said...

nak beli sebuah dak? buat pi pasar.. he he

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Boleh juga dapatkan sebuah untuk menggantikan yang lama..:)

Pn Kartini said...

kaler purple tak ade kee???!!!
huhuuh....

p/s :
dari peminat fanatik kaler purple!!hehe

ibuintan said...

RM400.. tak tau lagi reganya berapa kan!

tak mampu nak tambah kete lagi

nurkass said...

amboii..
bukan main berkilat lagi yg kuning tu..cukuplah yg dah ado..

Encik Suami said...

Wah...santeknye. Nak order 6 la klu mcm nie.

Kakzakie said...

Kakak tengk sajalah cikgu. Belum ada niat nak tukar baru... Fulus mahfis :)

adrenalina said...

leh masuk dlm list ni...tgh usha2 keta...hahahaha

MerLe said...

emmmm...berminat~ =)

MaCH BiEbs said...

cantik ge!!!

zati embong said...

kereta myvi baru ni 1 je jat jeles.harus ke 1.5?kenapa yg lama 1.3 je.arghh x aci gini!

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget