WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, June 27, 2011

GAMBAR PENGHINAAN TERHADAP ISLAM

Gambar-gambar ini Imanshah ambil dari blog MEE UDANG PENANG. Gambar tentang penghinaan golongan kafir terhadap Islam. Sekadar berkongsi sensitiviti dengan para pengunjung HOK SENGOTI supaya kita tahu yang kita diserang dari segenap penjuru sekarang.


Babi sedang mengonggong Al-quran


Kalimah Allah dopermainkan diletakkan di selipar


 Penghinaan terhadap junjungan besar Nabi Muhammad SAW dalam bentuk lego di Denmak


Kiblat umat Islam Kaabah juga turut tidak terlepas

Semoga Allah memelihara kesucian agama Islam.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

9 GENTA RASA:

Eyrique Ettiqazz said...

yg boleh kita buat skrg berdoa spy mereka dpt hidayah krn sesungguhnya azab Allah sgt berat...kalau mrh bkn dpt apepon.

cucu umie said...

yang selipar tu ayie thu...aishhh kita sudah berada di akhir zaman kan..mcm ginilah jadinyer...

iKhRam said...

sekarang ni bertubi2 agama kita dipersendakan..
walhal agama kita tidak pernah memburukkan apa2 kepada mereka.. sebaliknya mengajar erti perpaduan..

nak berlawan, kita ni lemah.. setakat berlawan dalam hati.. dan meletakkan entry sebegini memang memberi keinsafan..

Diva Divana said...

i cant see it all
menyakitkan hati.

conangirlz said...

gerammmm nyee!!!
hurmmm...semoga ALLAH bantu kite utk perangi mereka...
dahsyatnye zaman kini..
bile sesuatu musibah melanda, bru kite sedar akn sesuatu y ptut kite perthnkn dr mula..huhuhu..

Afida Anuar said...

Astarfirullahalazimm...

Tunggulah azab Allah yang maha dahsyat di akhirat kelak wahai kafir laknatullah..

nurkass said...

subhanallah..
semoga kita sentiasa diberi petunjuk olehnya..

NzA said...

dan mcm2 lg gmbar kt FB yg menyakitkan hati n mata umat islam...

nurhamizatulzullraooh said...

Astaghfirullahalazim kenapa lah sampai macam tu sekali mereka menghina agama islam?semoga Allah memelihara kesucian agama islam dan memberi hukuman dan azab yang pedih buat mereka yang menghina

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget