WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, June 13, 2011

KEMBALI KE SEKOLAH


Salam semua. Hari ini merupakan hari terakhir cuti pertengahan penggal 2011. Makanya bagi yang akan bersekolah esok terutamanya rakan-rakan guru dan para pelajar di seluruh Malaysia, Cikgu Imanshah nak ucapkan selamat kembali ke sekolah. Tinggalkan keseronokan cuti di rumah, datanglah ke sekolah dengan penuh azam dan iltizam untuk memajukan lagi pendidikan negara. Kepada pelajar-pelajar yang akan emnduduki SPM, PMR dan UPSR, penggal ke dua merupakan penggal yang paling mencabar. Teruskan usaha gigih kalian untuk mecapai keputusan yang cemerlang dalam pepriksaan nanti.

Kepada guru-guru dah siap menanda?? Harap-harap masa yang diberikan cukup. Anak murid di sekolah esok penuh sabar menantikan keputusan pepriksaan mereka. Lulus kah? Cemerlangkah? Atau gagal kah mereka. Jom kita kembali ke sekolah penuh dengan SEMANGAT!! 


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

13 GENTA RASA:

Citarasa Rinduan said...

chaiyok2....

untuk semua sahabta yang bergelar guru....
selamat bertugas.....

SoLy SoLicious said...

selamat kembali bertugas...heee

MerLe said...

slmt bertugas =)

ibuintan said...

jom...jom...jom

semangat dan ceria jugak ni!!

cucu umie said...

selamat mengajar kembali abg iman..hoho anak murid dah menanti result yg bkal mereka terima tu..huhu

lillies said...

welcome back to school cikgu imanshah...hehehe...

esok jgn tetido dlm klas yea...hehehe...

Mohamad said...

Selamat kembali ke sekolah Imanshah..

cikgu isza said...

Kenapa cepat masa berlalu?
Kenapa?
Mengapa?
Semua dah beres walaupun kalut sehingga cuti pun masih tunggang langgang..
Marilah sama2 kita meneruskan perjuangan kita..

NICK IRFAN said...

kjab je msa berjalan

Management Consultant said...

Are you a STARIAN, Ipoh, Perak?

iKhRam said...

selamat mengajar yer..
saya ni masih dalam mood bercuti lagi.. hahaha!! hahaha

p/s - mintak2 semuanya lulus kan?

Dinas Aldi said...

bersemangat sungguh cikgu sorang ni :)

gadisBunga said...

yes! anak2 murid pun bersemangat bila cikgunya macam ni!

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget