WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, June 6, 2011

KEPUTUSAN LIGA SUPER 06 JUN 2011 : PERTEMBUNGAN EL CLASSICO KELANTAN-TERENGGANU

 Malam ini akan berlangsung beberapa perlawanan Liga Super 2011. Dan sudah semestinya tumpuan bakal terarah kepada perlawanan antara pendahulu liga Kelantan menentang Terengganu di Kuala Terengganu. Perlawanan ini bukan sahaja menjadi pennetu keupayaan Kelantan untuk mengekalkan kedudukan selaku pendahulu liga, namun ianya merupakan bayangan kepada keputusan Final Piala FA yang akan berlangsung pada 11 Jun nanti di Shah Alam. Jangan lupa untuk saksikan siaran secara langsung pertemuan Kelantan menentang Terengganu di Asto Arena jam 8.45 malam ini. Dan untuk keputusan terkini bagi perlawanan liga malam ini jangan lupa untuk refresh kerana Hok Sengoti akan menyiarkan keputusan terkini perlawanan. 

TarikhMasaPasukanLawanPasukanKeputusan
6 Jun8.45 mlmSelangorLwnPerlis7-1
6 Jun8.45 mlmTerengganuLwnKelantan0-3
6 Jun8.45 mlmJohor FCLwnPerak1-1
6 Jun8.45 mlmFelda UnitedLwnKedah1-2
6 Jun8.45 mlmNegeri SembilanLwnT-Team4-0


Sumber gambar : SAYANG TERENGGANU


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

9 GENTA RASA:

Afida Anuar said...

2-0....

terengganu 2, kelantan 0. Ok dak?he he..

ashaari takde, nampak mcm kelam je ganu nok menang:(

Nak sokong kelantan kan, nnti kata derhaka kat negeri sendiri pulak..heh

IMANSHAH said...

@Afida Anuar

stadium tganung kecik,, dok aci, dok muat penotong

Rozali said...

Assalamualaikum Imanshah

untung ada kawan bloger yg minat bola
boleh tahu keputusan dgn cepat

Wassalam

Cikgu said...

harap² NS monang mlm ni..go kelate

Cik Nurul Iqa said...

uishhh. lawo dah header cikgu tu. heee nak boleh jugak :)

gadisBunga said...

kedah bila nak menang weh?

Cik Nurul Iqa said...

huishh siriyes? ada twitter x? senang sikit ni.

zati embong said...

ashaari x main?g mana..aduhlah.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

smartnya entri blh buat table mcm tu

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget