WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, June 4, 2011

MARI SERTAI BLOG PILIHAN MALAYSIA

Rupanya dah kecoh pasal BLOG PILIHAN MALAYSIA 2011. Kalau tahun lepas Imanshah pernah tercalon, tahun ini rasanya nak mencuba nasib kembali. Bak kata pepatah, untung batu tenggelam, untung sabut timbul. Namun, niat utama sekadar memeriahkan suasana dan menambah lagi kenalan.




Kalau nak ke blog BPM, klik sahaja banner di atas. Baiklah, syarat-syaratnya mudah sahaja.


1) TAJUK ENTRI : MARI SERTAI BLOG PILIHAN MALAYSIA - sudah.

2) LINK KE BLOG INI - sudah.

3) NYATAKAN BLOG ANDA DALAM KATEGORI MANA - Blog Personal Lelaki Pilihan


4) CERITAKAN SECARA RINGKAS BLOG ANDA 

 Blog ini bernama HOK SENGOTI dalam dialek Kelantan yang bermaksud YANG BETUL/BENAR. Dibuat pada penghujung 2008. Blog ini lebih kepada kisah saya sebagai seorang pendidik di sebuah sekolah di Ipoh. Pada mulanya hanya dibaca oleh anak-anak murid saya, namun kini khalayak yang berkunjung Alhamdulillah semakin ramai. 

5) TAG - huhu ini yang tak berapa rajin ni. Apapun saya nak tag dua orang : AYIE dan GADIS BUNGA. 


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

13 GENTA RASA:

Eyrique Ettiqazz said...

x lyk lagi la....

IMANSHAH said...

@Eyrique Ettiqazz

alah pra je..masuk lah, bukan pencalonan pun

gadisBunga said...

alamak cikgu shah, den sogan la nak join!

IMANSHAH said...

@gadisBunga

alah ini baru memperkenalkan diri

baru ada pencalonan lepas ni

Abd Razak said...

Moga cikgu iman berjaya nanti..

Solihin Zubir said...

aiyoooo.. mcm anugerah bintang popular gak ke ni? heheh..

CIK TOM said...

wah bgs2...nanti kalau ada kena vote bgth ye...nanti ciktom akan vote abg shah...good luck!!

shahjiehan said...

hahaha... ggood luck!!

hehehe... sy x masuk kot...

xlayak rasanya bertanding ngan otai2

saiazuan said...

gudluck

ibuintan said...

moga Iman tercalon... nanti ibu pasti undi

Afida Anuar said...

shah...saya doakan moga shah sukses...insyaAllah..

miki said...

RAMAI NEWBIE YANG TELAH BERJAYA..SUDAH TERBUKTI..!http://goo.gl/tce9n

miki said...

RAMAI NEWBIE YANG TELAH BERJAYA..SUDAH TERBUKTI..!http://goo.gl/tce9n

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget