WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, June 28, 2011

MENJENGUK PUTRAJAYA

Selamat pagi semua. Alhamdulillah, baru terjaga di subuh-subuh shafie ni. Ada urusan seri paduka baginda yang harus diselesaikan. Imanshah tengah bersiap-siap untuk ke Putrajaya ni, ada mesyuarat penting yang harus dihadiri, Mesti berada di sana pada jam 8.30 pagi. Jadi nak tak nak, kenalah bergerak awal. Tak dapat nak berblogwalking ke blog rakan-rakan. Doakan semoga Imanshah selamat pergi dan pulang ya. InsyaAllah ada umur panjang kita pasti ketemu lagi. Jaga diri baik-baik!!



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

19 GENTA RASA:

ibuintan said...

semoga selamat dalam perjalanan..selamat pergi dan kembali

Afida Anuar said...

Oh, selamat pergi dan selamat pulang shah, kalau sesat..jangan lupa roger saya..;)

ps:mentang2 duk putrajaya...heh~

iPai said...

baik2 ye ...

pg2 jem sikit di sana

nur aisya humaira said...

semoga selamat cikgu..:)

insan marhaen said...

Tak pa. Pi dulu. Kalau ada rezeki IM ikut kemudian. Kata kawan-kawan IM, tinggal 5% aje lagi ...

gadisBunga said...

saya ada kat perbadanan putrajaya utk meeting kul 9.30. :D

ikan emas said...

selamat bermeting

ahmad humairi said...

Selamat pergi dan kembali.

sayangsayangibu said...

hari ni enpakwe pun ada urusan kerja di putrajaya

nurkass said...

BEST TU..SAMBIL2 TU BOLEH TGK PEMANDANGAN POKOK2 BUNGA..

iKhRam said...

selamat menjalankan tugas demi bangsa dan negara..

selamat bekerja k?
selamat perjalanan pergi dan pulang.. amin..

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam,tuan,meminta pandangan/nasihat dari wanita berkaitan artikel yang di tulis di blog saya,silalah berkongsi bersamadi blog saya...semoga Allah melimpahi keberkatan pada tuan.

Eazy Izzuddin said...

insyallah semua pasti selamat...
;)

saiazuan said...

time mlm memang best view dia :D

Cik SHiNJU said...

alang2 dh ke putrajaya tu,
singgah la kota warisan ni kalau sudi..boleh banje teh tarik segelas..heheh :D

zarazueyin said...

semoga selamat pergi dan pulang ;)

alif haris said...

semoga perjalannya sntiasa dibawah perlindungan-Nya :)

Abd Razak said...

Moga Allah permudahkan perjalanan cikgu ke sana..

NzA said...

Alhamdulillah dh slamat pergi n blk.....

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget