WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, June 6, 2011

MYNEWSHUB

Hari ini Imanshah nak memperkenalkan satu website yang hangat dan terbaru. Kalau berkesempatan mohon rakan-rakan terus ke lama web ini dengan klik pada banner ini atau klik di SINI.


Laman ini memaparkan pelbagai berita terkini sama ada dari dalam dan luar negara, dan yang menariknya laman web ini tidak memihak kepada mana-mana pihak. apa lagi kawan-kawan, jom kita meriahkan MYNEWSHUB

SATU PERUBAHAN BAGI BERITA DALAM TALIAN!




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

9 GENTA RASA:

Kakzakie said...

Bagus utk dikongsi kita semua...

nurkass said...

emmm..
ok..gi terjah jap..

Afida Anuar said...

Ooo eh.. baguslah macam tu... jap nak jenguk sat.

Sham said...

ye ke tak memihak sesiapa ni...?herm kalau camtu boleh layan ni...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mmg tgh panas berita yg digtau tu...

zarazueyin said...

thank for sharing
ok nk terjah jap

Aiman Ariffin said...

waaa very informative! bagus2 :)

cucu umie said...

jom layan jom..hehe

siti murni said...

awak...good info...! Tq..:)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget