WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, June 4, 2011

SATE BA** ? TAK SANGGUP NAK TULISNYA

Entri santai sahaja malam ini. Agak kepenantan makan langsat tadi. Makan langsat?? ada di entri LEBAI TAK MALANG. Malam ni selak menyelak FB kawan-kawan ternampak gambar ini.


Hurm, terkedu melihatnya. Ghopenya gambar ini diambil di Bali, Indonesia. Biasalah kalau ke Miri pun ada NASI B@@@. Inikan pula di Bali yang rata-rata penduduknya beragama Hindu. Agak-agak berapa sen secucuk? Sorry kalau buat kawan-kawan loya ya. Sekadar entri santai sahaja. Ok babai dan selamat malam!!


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

13 GENTA RASA:

Eyrique Ettiqazz said...

kalau babi dorg panggil B1,kalau anjing dorg pnggil B2.masa g sana loya tekak kalau tgk pmndgn mcm ni...

Suhami Ahmad said...

aiyoooo...kembang tekak atok

solomolo said...

paling femes kat Bali peniaga jual Babi Guling....

Amin Zaki said...

hoho.... seram kot bro, hoho...

cucu umie said...

alamak, aduyai ad juga satay binatng kaki empat tu..aishhh... kalo kt indon memang xperlu ckap pon..hoho

SoLy SoLicious said...

kat mane la nih.. haishh

siti murni said...

Euww..memang loya, geli tekak imanshah oi...tapi dengar nya kat sana memang diorang jual mendalah tu open je....eii..tak sanggop rasanya...

Rozuan Ismail said...

tak terkejutlah kalau sate ni kat Bali.jangan kat sini dah la ye

gadisBunga said...

jgn ada yang baca bismillah then ngap sudah!

iKhRam said...

den loyo ni abg imanshah.. kah kah kah..!! apopun jgn sampai datang sate tu ke malaysia.. dah la!!

Aimi dan Pakcik Hashim said...

gambar x loya lg
kalau depan2
euww

nur aisya humaira said...

erk...tak terkate...

chekgu BaniHassim said...

eiii....
kembang tekak...

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget