WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, June 25, 2011

SEPAH JUARA MAHARAJA LAWAK

Sesekali nak juga bergosip dan berentri tentang hiburan tanah air. Antara program hiburan yang sememangnya Imashah tengok ialah Maharaa Lawak. Kalau Akademi Fantasia ke, atau Mentor ke, tak adalah teman nengok sangat. Tapi Maharaja Lawak memang best la. Dapat juga menghiburkan hati seminggu sekali. Rasanya impak ML sangat besar, dengor nya ramai yang melanggan Astro WARNA semata-mata kerana ML.

Sesekali kan bila dah penat kerja tu, perlu juga cari hiburan. Kalau CIKGU DAHLIA pilih JOZAN sebagai juara, Imanshah pula pilih SEPAH. Entah kenapa, Imanshah rasa lawak yang ditampilkan oleh Sepah lebih berkualiti dan asli. Kita tidak dipaksa untuk gelak palsu. Hehe, tahu gelak palsu?? Nanti tanya ye.

Amacam?? Rasa-rasanya siapa yang akan menang malam ini? Ramai yang menjangkakan JOZAN, harap-harap SEPAH lah yang akan menang ye. Saksikannya pada jam 10 malam di Astro Warna.

Ramalan Imanshah :

JUARA: SEPAH
NAIB JUARA : JOZAN
TEMPAT KE-3 : JAMBU
TEMPAT KE-4 : NABIL

Kita tengok sapa yang kena..?



 Alhamdulillah keputusannya seperti jangkaan Imanshah :


JUARA : SEPAH
NAIB JUARA : JOZAN
KE TIGA : NABIL
KE EMPAT : JAMBU


Tahniah buat semua pemenang. 300K  tu dapat!!


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

29 GENTA RASA:

ckLah said...

ckLah pun suka budak2 Sepah ni. Abang Mamat tu, kawan ckLah yang sekarang berada di Doha. Orang pertama meninggalkan komen di blog ckLah (blognya http://rushmooradt.blogspot.com/)


Errr...saje je khabor...heh heh!

Cik SHiNJU said...

Saya pilih Sepah gak..
Awal2 dulu suka Jambu tp makin lama
dorg makin lemau...

IMANSHAH said...

@ckLah

udah sehat ke puan??

IMANSHAH said...

@Cik SHiNJU

kita geng

Lelaki Ini said...

aku plak..
pilih sepah, jozan, nabil then jambu!

saiazuan said...

kalau 8 minggu pertama aq tengok ML, aq rasa jambu leh menang, tp dgn prestasi jozan n sepah, memang fight final ni.. so xleh nk decide sapa menang mlm ni

puteraduyong said...

tak pasti la pulak...undi kat tangan orang ramai...

ahmad humairi said...

tak ikut ML sebab tak langgan Astro Warna, tapi aku suka Jozan, Sepah, Nabil dan Jambu dan sajeje teka ikut turutan tu, ikut yang aku suka.

eddy syrol said...

kalau memang buhsan tahap gaban, baru tengok maharaja lawak ni...

jom terjah...




SABAR MENCAPAI IMPIAN






MINTA DERMA KE MINTA SEDEKAH

gadisBunga said...

my prediction:

1 - sepah
2- jozan
3 - nabil

jambu takmo sebab lawak dia dah jadi stagnant~

kakcik said...

Kakcik tak langgan Astro Warna - bila berkesempatan, tengok kat youtube je. Kakcik suka Jozan. Sebelum ni suka juga dengan Jambu, tapi makin lama Jambu tu makin 'kecut' pulak!

ikan emas said...

jozan n nabil...

nurkass said...

oo..mlm ni ke finale..sekejap je nak abis dah..

nyanyisunyi said...

1.Sepah
2.Jozan
3.Nabil

sepah, sepah, sepah..

adrenalina said...

jozan..jozan..jozan...joran!!!!hahahah

erm..tp xdpt tgk malam ni sbb xder tv WARNA!!!!

MR. SYAH said...

syah pun pilih sepah juga.. lawan dia lebih awesome..

nur aisya humaira said...

sye pilih jozan..:)

zarazueyin said...

sy xde astro
layan di youtube je....hehe
btw...semua sy suka....hehe

sonata anak kancil said...

hu3x...tak dapat tengok..tak beli WARNA ni...tak pe - ade kat y-tube ok lah... sepah - nabil - jozan ? mana2lah...semuanya best

Citarasa Rinduan said...

jozan
sepah
nabil


kalau si sepah menang.. gamaknya.. holiday orang JB

yahooooo

waN Mohd Salim said...

sepah pilihan saye

Afida Anuar said...

errr...tak pilih sapa2 pasai tak penah tengok raja lawak...astro kat rumah pun takdak..tv default pun tak tengok...ngeee;)

Andrik McVean said...

i thought nabil is popular

Eazy Izzuddin said...

i like sepah hehe
xD

hyz said...

yup sOkONG

ERA_SIBER said...

tebaik la sepah! mmg layak juara ..

ikhlas,
http://www.facebook.com/pages/Panduan-Pemasaran-Email/131611256919202

DaHLia said...

ekekeke...tahniah sebab undian cikgu iman betull...

jozan hilang momentum malam ni ..hehe..

sepah memang terbaekkk lah malam niii

iKhRam said...

boleh dikatakan rancangan ML ni berjaya.. semua ni mengubah persepsi bahawa pelawak tak boleh cari makan..

apapun, kehadiran mereka memeriahkan lagi dunia seni hari ini.. sgt terhibur..

conangirlz said...

sepah juara???
rugi2 x dpt tgk..huhu..
thnx2 infrm cnie..huhu

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget