WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, June 30, 2011

WORDLESS WEDNESDAY-TAK PASAI-PASAI




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

17 GENTA RASA:

saiazuan said...

hahaha digi pn jd mangsa..

dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

h A n Y S said...

tak pasal2 digi pon terkena sekali..haha~

politik..politik..haih..

cucu umie said...

apcal digi tu kena tangkap..huhu bt maslh sekli ker?/

yatie Awang said...

haha..digi silap masuk geng ni, ingatkan kawan dia kut, warna baju sama jeeee...hehe

ibuintan said...

saje cari pasai!

Afida Anuar said...

kesian kat digi..keh keh keh..

insan marhaen said...

aik.. pasai apa celcom pun kena sama?

Aman Ibrahim said...

ahahahaha~ x pasal2 digi pown kene sapu bersih

amna said...

orang nak buat riot pun die sibuk nak join. kan dh kene. haha

p/s:gmbr tu edit ke real?? haha

alif haris said...

hadooii orag digi tu pn kene tagkap gak ..
.. hahaha :D

nurkass said...

haha..amik ko..sekali angkut..

kakcik said...

Kesian En DiGi tuuuu....

ahmad humairi said...

memanglah...pakaian dia tu bersih dan wangi, xkan slah pakai pakaian bersih (?).

My Little Diary said...

kahkahkahhhh
kesian mamat DG tu...
jdk mangsa keadaan!!!

gadisBunga said...

gambar encik digi tu superimposed lah~

iKhRam said...

BERSIH yang tidak bersih

NzA said...

ho.ho.ho...patutlh line DiGi bercelaru.

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget