WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, July 9, 2011

BUNTU, KAWAN-KAWAN TOLONG DAKU!

Selamat malam, Imanshah ada sedikit masalah ni berkaitan blog. Masalahnya begini :

1) Entri-entri terbaru Imanshah seolah-olah seperti tidak update. Entri terbaru Imanshah tidak link dalam blog list Imanshah mahupun blog rakan-rakan blogger.

2) Mengikut catatan, entri yang paling terbaru adalah pada hari Rabu, 6 Julai 2011, jam 10.00 pagi. Entrinya ialah WORDLESS WEDNESDEY.

3) Sehingga hari ini sudah ada tiga entri yang diterbitkan iaitu BERSIH, KELANTAN JUARA LIGA SUPER, dan SEMINGGU MENUJU PENTAS FINALE. Namun entri-entri ini seolah-olah tidak wujud.

4) Kesannya, jumlah pengunjung ke HOK SENGOTI jatuh dengan mendadak. Kalau ada yang berkunjung, hanyalah  kerana Imanshah ping kan entri di laman-laman ping tertentu.

5) Harapan Imanshah jika ada yang sudi berkongsi tutorial dalam menyelesaikan masalah ini adalah dialu-alukan. 

Terima kasih atas pertolongan!!





TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

18 GENTA RASA:

Cik SHiNJU said...

Assalam...sat..chup dulu...

Cik SHiNJU said...

ok..kompem first..ngehehehe :P

Masalah tu saya pernah alami...
Xde wat pape pun,dia elok sdiri jek..

IMANSHAH said...

@Cik SHiNJU

owh ye ke..hurm, bukan apa, macam takde org datang je blog kite

Azmi said...

alamak man..sori lah tak dpat nak menolong...

yatie Awang said...

kakak pun tak tahu macam mana

conangirlz said...

ooo..patut laa..agk kepelikan sikit b4 nie..ingt imanshah mmg x hupdate..huhu..
psl prob tu, erkk..x dpt den nk nolong..huhuhu..
semoga prob nie settle x lme lag.. :)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum cikgu...

kne godam kot huhuhuhuhuhh

NaeBlog said...

Assalamualaikum,
Cg.Iman, saya pernah alaminya... dah tanya En.Google, dah cuba semua, tapi tak ok juga...
Akhirnya saya Edit post2 yang tidak diupdatekan. Saya delete semua post tu... termasuk post terakhir yg dipaparkan pada dashboard kawan2. kemudian masukkan semula satu persatu-ada simpan tak post2 ni? ( masukkan satu...check dah update or tak, kalau ok masukkan yag seterusnya)Alhamdulillah ok...cg.Iman cuba lah...

wahida said...

alamak cikgu....saya tak tau nak tolong mcm mana....

harap ada yg sudi membantu...

lalink7 said...

alamak..mungkin salah setting jam kot..try check balik..

NuSaNa NoSa 91 said...

keen pernah gak alami camni cg iman.. sekali je la.. satu entry tu mmg lgsung xwujud dlm dunia maya ni kecuali kt bloglist keen je.. kt dashboard org lain xde.. huhu~ tp syukur pastu ok dah.. sorry cg.. xbleh nk tlg.. T_T

alif haris said...

huuhu .. sy pn xtawu la cegu ..

tp mugkin elok sndiri tu

azly&iejah said...

harap2 ade yg sudi mbantu ckgu....

http://azlyiejah.blogspot.com

maiyah said...

assalam..

mmg kekdg pasti ada mslh.. tp mmg x mahir kes camni bunyi mcm polis lak hehe

h A n Y S said...

tak pernah alami..jadi tak tahu nak tolong macam mana.. cuba cikgu tanya google ke? or tanya blogger2 yang dah lama berkecimpung dalam dunia blogging ni ke.. =)

nurkass said...

emmm..cuba clearkan cookies dan history tu sbb hari tu ada terbaca kat blog blogger lain yg ada kes mcm ni..insyaAllah ada penyelesaiannya nanti..:)

sissyira said...

salam


nnti syira cuba tolong k......sori x dpt nk jwb panjang skrng, bz,,,nnti lewat2 sikit2 k... sori...huhu

IMANSHAH said...

@sissyira

ok, tq syira

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget