WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, July 16, 2011

DATO' SITI NURHALIZA MENANG ANUGERAH PLANET MUZIK BUAT KALI KE SEPULUH BERTURUT-TURUT, DIHALANG BERTANDING TAHUN HADAPAN


KUALA LUMPUR – Datuk Siti Nurhaliza mengharumkan nama negara apabila memenangi anugerah Artis Serantau Paling Popular pada Anugerah Planet Muzik (APM) di Singapura semalam, sekali gus dia tidak dibenarkan lagi bertanding pada anugerah itu tahun depan.
Menurut penerbit Eksekutif APM, Zakiah Halim, kejayaan penyanyi nombor satu negara itu mengungguli kategori utama anugerah tersebut selama 10 tahun berturut-turut sebagai rekod yang belum pernah ditandingi mana-mana penyanyi dari Malaysia, Indonesia dan Singapura.


Apapun tahniah buat Dato Siti kerana menang buat tahun ke sepuluh berturut-turut sampai orang dah tak bagi masuk bertanding. Kira ok lah tu, Imanshah pun suka dengan prinsip berundur sewaktu nama sedang wangi. Bukan senang berada di puncak kemasyhuran.


“Siti bersyukur kepada Allah kerana diberikan peminat yang setia menyokong Siti daripada dulu sampailah sekarang ini. Sokongan anda semua itu tidak dapat Siti balas. Justeru, anugerah ini bukan untuk Siti seorang tetapi ia juga kejayaan anda semua,” ucapnya.

Beberapa keputusan melibatkan artsi Malaysia :

1) Faizal Tahir (Artis Lelaki Terbaik)
2) Hafiz (Lagu Terbaik-Awan Nano) 
3) Ana Raffali/sohaimi Meor Hassan/Altimate (VOKAL DUO/berkumpulan terbaik baharu)
4) Jack/Ning/Sheila ( VOKAL DUO/berkumpulan terbaik)




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

10 GENTA RASA:

NzA said...

siti mmg trbaik!!!

shahjiehan said...

tahniah.... rezeki beliau dlm arena nyanyian...

josrevalution said...

salam bri iman...masuk ke ke blog aku tengok mslh itu ke?...ataupun kalo bukan juga try guna cara nie..sbb kemungkinan masaalah dgn feed/rss blog iman nie..

http://blogname.com/feeds/posts/default

http://blogname.com/feeds/posts/default?alt=rss

cuba iman buat cam nie n buka di new tab fungsi x?..kalo x..ni pasti masalh feed/rss blog iman ni..hehe...

wahhhh..siti menang lagi yer..hehe...

Kalamhati said...

Tahniah la tok ti..

yatie Awang said...

kakak tak tengok pun siaran langsung tu, lupa

gadisBunga said...

byk juga artis malaysia yg menang ek?

ke artis luar lagi banyak? hihi~

Citarasa Rinduan said...

tahniah utk beliau..
terima kasih berkongsi info cikgu shah....

ayu semalam sibuk dgn tahlil 100 hari arwah FIL....

PS: blog cikgu dah okey?

Dinas Aldi said...

dik Iman, apasai kat blog list akak asyik tunjuk entri dik Iman yg seminggu lepaih ja ni eh?

alif haris said...

hoho terus dihalang utk bertanding tahun dpn .. ish3

iKhRam said...

mak iti kita memnag hebat.. caya ar !!
sayang mak iti.. hehehe

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget