WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, July 9, 2011

GAMBAR PERHIMPUNAN BERSIH 2.0

Sekadar berkongsi beberapa keping gambar perhimpuanan 
BERSIH 2.0










sumber : MYNEWSHUB


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

14 GENTA RASA:

Azmi said...

man kau join jugak ke??
haha.....aku ingt nak join...haha..

alif haris said...

cegu join ke ??

alif ismail said...

hum...mcm tak pecaya kat Malaysia ade benda mcm ni ...

sissyira said...

salam

maaf lambat reply ..bizi sori...tapi sebelum ni sy ada beberapa kali bukak blog ni, tp x boleh n bila click tajuk entri yang terpapar memang tidak keluar. sy rasa ni masalah biasa yang terjadi atau lebih tepatnya serangan virus or malware yang pernah sy kena dulu,.. cara paling bagus ialah

1. clear semua cookies...

2. suruh rakan-rakan remove dan masukkan kembali url blog hoksengoti

3. jangan lupe cuci blog di sini...http://onlinelinkscan.com/ mula-mula masuk url blog dan scan link, kalau betul ada virus atau kena godam dia akan bagitahu...

maaf lewat..diharapkan dapat membantu ...

nur aisya humaira said...

Assalam cikgu iman..:)

sihat ke??ada juga gas pemedih mata..:)

Citarasa Rinduan said...

semalam ayu tonton live dari chanell prima..

mmg mengerikan.. seram...

lalink7 said...

haihh...gerunn tengok..macam tgk kat berita negara luar jee..negara sudah tidak tenteram lg..huuuuuuuuu

Sham said...

hidup rakyat...!

Citarasa Rinduan said...

baru perasan..
blog cikgu ada masalah..

entry di bloglist ayu tertera cikgu update blog 4 hari yang lepas?

walhal ada entry terbaru
ada masalah ker?

IMANSHAH said...

@Citarasa Rinduan

ahah ada masalah..tolong remove blog saya dalam blog list, then masukkan balik

NzA said...

yelh blog iman ada masalah....
nnti akak remove semula link....

ngeri je tgk youtube...

iKhRam said...

huhuhu..
bukanmakin bersih.. makin tak bersih ada la..

Afida Anuar said...

Nampak dak saya dalam ramai2 tu? he he;)

.ejat. said...

diberi keamanan tetapi mengimpikan kekacauan.sedih tengok bangsa sendiri, terhegeh2 memalukan bangsa sendiri di negara sendiri,sedangkan bangsa lain tersenyum tengok kebodohan bangsa kita sendiri,apa yang diperjuangkan oleh bersih? fikir2kan lah :)

maaf kalau komen sy ni agak kasar.

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget