WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, July 22, 2011

GOL KONTREVERSI KEMENANGAN CHELSEA KE ATAS MALAYSIA

Semua sudah tahu keputusan perlawanan anatara Malaysia dan Chelsea di mana keputusannya kemenangan kepada Chelsea 1-0. Imanhshah tak sempat  mengikuti perlawanan tersebut. Kawan-kawan di sekolah ada bercerita yang gol tersebut merupakan gol kontreversi. Justeru untuk menyaksikan sama ada gol tersebut kontreversi atau tidak, sama-sama kita saksikan video tersebut.



Apa pandangan semua??

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

9 GENTA RASA:

suhaila-ab said...

pandangan makcik kabur.....

IMANSHAH said...

@suhaila-ab

terbaik ar pandangan makcik

Alexandriana Alia said...

sebenarnya takleh dikira sebagai gol, tapi dah PENGADIL kata gol maka tetaplah dikira.

apepun Mesia main bagus last nite dan kalau ikut jelajah kali ni, nampak macam Chelsea bukanlah apa2 nak compare ngan arsenal n liverpool. kehkeh

sahromnasrudin said...

bagi chance tue huhuhhhh

Miecyber said...

Goal buah tangan dari Malaysia untuk Chealsea jer hehehehehe

Abd Razak said...

Penjaga garisan kata gol nak buat camner...

Cik SHiNJU said...

Penjaga garisan tu kipas susah mati Celsi kalau nak taunya...

NzA said...

hebat jugoklh msia nie...Tahniah!!!

iKhRam said...

menjerit2 budak hostel semalam.. hahaha

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget