WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, July 11, 2011

KESEDIHAN INI BIAR KUTANGGUNG

Nampaknya, keadaan masih tidak berubah. Blog ini semakin hari semakin sepi, pengunjung yang bertandang juga semakin sedikit jumlahnya. Buntu sungguh, dah mencuba beberapa cara yang disyorkan. Namun, yalah inilah namanya teknologi kan. Bersabar dan terus bersabar jelah mampu. Nak buat blog lain rasanya sayang kat blog ni. Terima kasih kepada teman-teman yang masih sudi berkunjung ke Hok Sengoti. Boleh nampak tak kesedihan ini?? hukhuk!!! sabar banyak-banyak!! 






TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

18 GENTA RASA:

nurkass said...

ish..pelik sungguh..tak tau apa yg berlaku sebenarnya..sabar byk2 ye tuan rumah..

NzA said...

akak rasa sbbnya n3 trkini xkluar dkt link...so bila tgk link tu yg kluar zaman tok adam...maksud akak yg hr rabu lepas....
akak rasa blog iman kena serang virus malware kot....virus ni meyerang dlm senyap...cuba download anti virus ni dr tenet.....

Afida Anuar said...

ya Allah...patut la.

Saya ingatkan shah bizi tak update blog, sbb dekat dashboard saya takde pun update dari abgshah.com ni, dah beberapa hari dah..... jadi saya tak bukak la blog shah..errr... sekali hari ni terdetik nak bukak,sbb, nak tau jugak la kan kenapa shah lama tak update..tengok..dah berapa entry dah ketinggalan.. kenapa dia tak muncul kat dashboard time shah update eh?....ada problem dengan blogspot ka? kenapa blog orang lain elok je muncul kat dashboard tu? hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Miecyber said...

Minta maap kerana lama tak datang sini...


Video Karnival Silat ,Pameran Ubat & Forum Perdana Anjuran PSGLM

cucu umie said...

ayie tak pasti abg iman knape link abg iman tak naik kalo abg iman update entry..herm..mybe ad mslh dengan link kot...

diana said...

nasib kita sama la..:(

yatie Awang said...

sabar Iman... kakak selalu masuk untuk baca n3, walaupun tak masuk bloglst, hari ni pun, berlaku jugak kat blog Arul...

alif haris said...

huuhu .. memang pelik bin ajaib la kes yg cegu kene ni ..
tak try contact blogspot ??

naz said...

come on boyy come on haaha

NasZ said...

sabar je la..saya pun sama..

MOHD NASER.com

makdara TERdiva said...

pernah berlaku pada blog MDT..
ada kaitan dgn setting dlm dashbord

bahagian feed burner tu rasanya..

ABU said...

eik blog ni sengat abu rangking dia tunggi dalm busuk.com
aku kenal sangt dgn blg ni..:)

mykhalis said...

first time datang sini

gadisBunga said...

awak punye entri tak updated kat blogroll la...

anyway...selamat hari selasa! :D

iKhRam said...

sentiasa meneruskan pembacaan di sini..

Azmer Lias said...

ok..
da dtg sini..
jgn sedih2..
keep smile =)

NaeBlog said...

Salam,
cg.Iman ada cuba tak cara yg saya syorkan? Sebab alhamdulillah blog saya ok lepas tu...

MerLe said...

sy singgah jgk tp kdg2 line x elok.. so xde tinggal komen

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget