WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, July 17, 2011

KHABAR DARI UIA

Salam siaran dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia untuk Kejohanan Debat Sekolah-sekolah Malaysia yang telahpun bermula pada 15 Julai yang lalu. Tahun ini bagi kategori Bahasa Melayu, 80 sekolah telahpun mengambil bahagian. Dan Sekolah Bintang tidak terkecuali daripada menyertai pertandingan ini saban tahun. Semua pasukan telahpun melalui enam perlawanan di pusingan awal dan keputusannya adalah seperti berikut (melibatkan STAR) :

Pusingan 1  
STAR VS Sekolah Seri Cahaya Shah Alam ( MENANG)

Pusingan 2 
STAR VS MRSM Felda (MENANG)

Pusingan 3
 STAR VS MRSM Batu Pahat (KALAH)

Pusingan 4 
STAR VS Sekolah Menengah Sains Hulu Selangor (MENANG)

Pusingan 5 
STAR VS Asrama Yayasan Selangor (MENANG)

Pusingan 6 
STAR VS Kolej Islam Sultan Alam Shah (SILENT ROUND)


InsyaAllah, STAR telahpun layak ke pusingan double octo yang akan berlangsung esok. Doakan kejayaan kami. Assalamualaikum.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

7 GENTA RASA:

eqbalzack said...

cemerlang! tahniah cikgu...

Afida Anuar said...

mantap la STAR!! tahniah!

alif haris said...

hohoho .. tahniah2 ..
all da best for 2morrow :)

yatie Awang said...

selamat berjaya nanti...buat yg terbaik

NaeBlog said...

Tahniah STAR!!!
Cg.Iman, pelajar kakak saya... MRSM Felda kalah dengan STAR... Terbaek ni..^^

nurkass said...

dah nama pun star, of koslah bersinar..

Fariq said...

salam bro... add kawan kat fb ye sng skit nak cite masalah feed ni.. ni kawannya fb http://fb.me/fariqjalil

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget