WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, July 12, 2011

PIALA PERDANA MENTERI AKAN KEMBALI KE IPOH

Perjuangan kini bermula. Perlawanan akhir Bahas Piala Perdana Menteri 2011 akan tiba kemuncaknya pada hari khamis ini, 14 Julai 2011. Kini, Imanshah bersama para pembahas Sekolah Bintang serta rakan guru Puan Noridah sudah berada di putrajaya untuk taklimat dan raptai. InsyaAllah jam 2.00 petang 14 Julai nanti maka bermulalah perjuangan untuk menegmbalikan Piala Perdana Menteri ke bumi Ipoh bertempat di Putrajaya International Convention Centre (PICC). InsyaAllah Imanshah akan selalu update berita persiapan kami nanti. Baru mendaftar dan kini sedang sessi perbincangan.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

10 GENTA RASA:

yatie Awang said...

semoga berjaya ni...

Afida Anuar said...

ohh..menetap kat sekolah seri puteri cyberjaya eh shah? tiap2 hari nak pi n balik kerja, saya memang lalu kat tepi sekolah tu;)

ps: walaupun tak dapat update dari abgshah.com..insyaAllah takde aral, saya akan berkunjung ke sini setiap hari, sbb saya tau shah akan update hari2;)

NzA said...

gud luck!!!!

cuba iman delete or remove n3 yg brtajuk "worldless wednesday-artis terbaru"...mana la tau kot2 dpt membantu...
kalau tak pn cuba dptkan bantuan Puan Bee yg pakar blog nie..
http://puanbee.com

Suhami Ahmad said...

wow...gud luck cikgu Iman...huhu

iKhRam said...

semoga berjaya yer..!!

adol ihsan said...

SAlam..

gudluck starian.. :)

cucu umie said...

semoga anak2 bintang terus berjaya yer..

diana said...

semoga berjaya....:)

alif haris said...

wish u all da best cegu ^^ hehe

nnt menang share2 la hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tip cuci enjin kereta

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

cayoookkkkk moga berjaya kelak yerrr

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget