WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, July 2, 2011

SEKITAR MAJLIS PERNIKAHAN TOMOK

Semalam 1.7.2011 adalah tarikh  yang paling bersejarah buat penyanyi Shah Indrawan ataupun Tomok dan pasangannya Ayu, apabila telah disatukan dan sah bergelar suami isteri. Nampak manis pasangan mempelai, tahniah dan syabas diucapkan buat penyanyi yang cukup popular dengan lagu Sejarah Mungkin Berulang bersama kumpulannya New Boyz. Kita lihat gambar-gambar perkahwinan mereka.

gambar kahwin tomok  

Pada majlis bersejarah tersebut, Ayu yang juga merupakan pramugari di Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) menerima mas kahwin berjumlah RM300 beserta sembilan dulang hantaran termasuklah wang hantaran sebanyak RM12697.11dari pengantin lelaki.

gambar kahwin tomok  


Majlis akad nikah


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

28 GENTA RASA:

Kalamhati said...

Alhamdulillah..selamat dah dia..=)

Rozali said...

Assalamualaikum Imanshah

moga mereka berkekalan

Wassalam

Eyrique Ettiqazz said...

syukur slmt dah depa anda bila lagi?hehehe

sarah-najwan said...

tahniah tomok..lawa isteri dia..

Acik Erna said...

Assalam cik gu..cik gu pun minat dengan tomok ye..
tahniah untuk pasangan pengantin

IMANSHAH said...

@Eyrique Ettiqazz

kenapa tak leh komen blog kamu??

Cheq Sue said...

jangan lupa ambik berkat dia tu... :)

Citarasa Rinduan said...

Tahniah utk pengantin
nama pengantin pompuan macam ayu SITI RAHAYU... hehehhehe

gadisBunga said...

cantik dua2...macam pinang dibelah 2. :)

matkepoh007 said...

cantik gilerr isteri tomok ni..

bertuah tomok..

-------------------------------------------
nak ajak join komuniti blogger Malaysia di http://www.ohbelog.com/
join dan dapatkan traffik FREE...

SoLy SoLicious said...

yeah... tomok da kahwin

sissyira said...

salam

ala...sama je dgn tema kawin kita nanti, nak tukar tema lah mcm ni....x suke3..hehe

nelly said...

sweetnya tomok !!!

Rozuan Ismail said...

cantik isteri tomok.selamat pengantin baru!

Afida Anuar said...

manis je isteri dia...lagi tua dari tomok kan? hmm lelaki sekarang suka perempuan lagi tua eh?err

Kapten Atok said...

hehe. ada blogger sedara pengantin perempuan tu

cucu umie said...

semoga kekal bhagia bt mereka..memang sepadan lh..hehe

pRiNCe said...

haha..terbaik lah entry..:)..suke...

"nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

berminat ?? klik link di bawah ni..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
[ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

adrenalina said...

tengoklah CST production yg buat video utk diaorg... =)

iKhRam said...

tahniah kat dia.. semoga perkawinan dia kekal sampai bila2..

NuSaNa NoSa 91 said...

ada iras la muka diorg.. btw, skrg musim artis kawen la plak.. heee~ ^_^

Mohamad said...

Semoga pasangan pengantin ini bahagia dunia dan akhirat..

white rose said...

jom...
kita kawin...








(bikin kontrobersih)

Liyana Zahim said...

Sedaknye nikoh... Hahahaha~

siti murni said...

Tahniah & selamat pengantin baru buat Tomok & Ayu...:)

nurkass said...

emm..baru berkesempatan BW..
ada keluar melodi semalam..

iPai said...

ada juga awek menonggeng frust sebab kejadian ini .. heheh

YOUsoF said...

Sama cantik sama padan..

CANTIK isteri Tomok.. ;)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget