WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, July 20, 2011

TESTING

Tersting-testing!

Nak cuba sama ada masalah blog yang dihadapi sudah oke ke tak?? rasanya macam ok. Caranya Imanshah buang location pada setiap entri dan publish balik. Alhamdulillah, kembali pulih!! 

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

8 GENTA RASA:

Kalamhati said...

Ok dah rasanya..ada dah kt link

Fariq said...

wah tahniah2... tapi nak tanya.. nape set location kat setiap entri??

IMANSHAH said...

@Fariq

sebab peristiwa berlaku di setiap location tertentu..contohnya kat KL

Fariq said...

oic... mmg ade nmpk gak kat blogger forum psl set location ni caused feed problem.. tapi masa kawan handle www.dianarashid.com haritu, die takde set location langsung. n langkah terakhir kawan buat anta report then suruh pihak blogger sendiri settlekan.. :D

Afida Anuar said...

A'aa, dah ok dah. Dah keluar dah update kat dashboard. Tahniah!... keluar jugak dari masalah ni...Alhamdulillah..

nurkass said...

alhamdulillah..dah pulih..

alif haris said...

alhmdllah okay dah cikgu ^^

NzA said...

akak rasa dh pulih dh kot cz tajuk n3 baru dh trpapar kt bloglist....

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget