WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, August 15, 2011

BONUS KAKITANGAN KERAJAAN DIBAYAR HARI INI

Alhamdulillah, bonus kakitangan dibayar hari ini. Terima kasih kepada kerajaan kerana memberi bonus kali ini walaupun permohonan CUEPECS untuk mendapatkan bonus dua bulan gagal. Bolehlah shopping baju raya untuk emak di kampung. Maaf entri pendek sahaja hari ini, jumpa lagi..

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

19 GENTA RASA:

Cik Kamoo said...

Alhamdulillah rezeki

NaeBlog said...

(~.^)... hihi

nas said...

rezeki syawal utk penjawat awam
bestnye
nanti nak keje ngan goverment lah
best
heee

kakcik said...

Dalam akaun bank kakcik belum masuk lagi.

♥ manje ♥ said...

alhamdullilah... rezeki bulan puasa... jgn lupa bayar zakat fitrah =) ~

::FAIZ FARISH:: said...

aku takde bones... nak nangis blh? huhu

gadisBunga said...

saya tak keje dgn kerajaan..nak nangis boleh?

sobs sobs!

Eazy Izzuddin said...

Alhamdulillah..
rezeki raya.
xD

Kapten Atok said...

2billion gak belanja tu
syukur org2 govt

Tinta Emas said...

yea ke? tadi ada tanya org pejabat. tapi diorang ckp pada 17hb nie...

Alham dulillah... bolehlah saya shopping kali ke dua pulak...he he he

Dinas Aldi said...

Hah, dah masuk hari ni? Aiseh, baru sampai rumah, maleh dah nak keluaq cucuk kat ATM tuh. Mesoklah.

- abdul hadi abdul muti - said...

boleh dapat duit raya lebih kalau pergi rumah cikgu nanti. haha

adrenalina said...

alhamdulillah...dapatler cover duit beli tiket kapal terbang balik kampung hehehe...

sayangsayangibu said...

slip gaji td tengok dah masuk, bolehlah buat belanja baju raya anak anak
alhamdulillah...

Afida Anuar said...

Seronok eh jadi orang gomen;)

alhamdulillah rezeki...

sonata anak kancil said...

best lah....boleh gi jengok2 apa yang patut - tk (kalau boleh berilah lebih lagi kannnnn....mudah2an)

IMANSHAH said...

@sonata anak kancil

hehe harap2 dapat lepas bajet nanti

IMANSHAH said...

@adrenalina

terbaik la awak

IMANSHAH said...

@- abdul hadi abdul muti -

ada brani datang KELANTAN??

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget