WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, August 6, 2011

FIRDAUS LIFE : SEMINGGU 100 FOLLOWER KEMBALI

Imanshah nak join SEGMEN yang dianjurkan oleh tuan blog. Kalau nak join, KLIK sahaja pada HEADER di bawah.



Kalau korang nak join, cepat-cepat, dah hampir nak sampai ke penghujungnya ni..

OK, ikhlas dari :





TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

29 GENTA RASA:

h A n Y S said...

menarik!nak join jgk! XD

YUL said...

macam menarik je, insyallah kalau berkesempatan aku akan join,hee

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow lah balik blog saya

firdaus life: seminggu 100 follower

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

datang terjah cnie! dari group 2!
howyeah!:)

jom ke sini jugak!
Firdaus Life : Seminggu 100 Follower Kembali

syerz eyryn said...

ryn singgah cnie dri segmne en.freaky ! hehe. . ryn group 9 tw. . follow cnie sudaa :))

AzatLazat said...

hait!
singgah dari segmen freaky
dari group no 4
hehehe
:P

http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/firdaus-life-seminggu-100-lagi.html

BiLa JeJaRi MeNaiP said...

dtg terjah n follow cnie dari group 6 no9 dlm segment freaky jgk...;)

hira said...

terjah sini dari segmen freaky. saya dari kumpulan 1.

kalau rajin, join la segmen ni~ :)
http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-pengalaman-beraya-di-kampung.html

i'm ezza haniza said...

sy dtg dr segmen freaky !

new entry :) jum la visit me back :)


http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/08/bajet-lawo-la-cekci-jep-lebeyy-cekci.html

pCL [p@kcikLie] said...

dari segmen sama..salam singgah dari pCL kunjung mengunjung ceria bln ramadhan.

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... Slmat Berpose...

Singgah dari segmen sama... "Seminggu 100 Follower Kembali"...

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

aKu_aG said...

hai....datang lawat blog di segmen freaky....dari group 2...singgah2 la blog saya ya...da follow cni...^^.v

Bisikan Batinku

Norhayati said...

Hi, nice to meet u..salam ramadhan ya..seeing your blog from firdaus life .. I’m being your follower just now, please follow me back.tq
http://adeliaamani85.blogspot.com/

saveqmm said...

salam ramadhan...

salam perkenalan...dari segmen yang sama..
saya follow sini k..

jemput ke blog saya..http://saveq.blogspot.com/2011/08/sekisah-aku-dan-ramadhan.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

terjah sini dari segmen firdaus life. saya group 1.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

shaliza khairi said...

salam.

singgah dari segmen freaky, group7.
saya follower ke-1127 ^^

sudi2 kan lah singgah belog shaye.
http://umairamaisara.blogspot.com

salam ramadhan =)

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! dengan pantas Iqa dtg cnie^^
Maaf lar lmbat terjah~ saya dari group 8
Salam perkenalan :)
Jemput singgah,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

E's said...

singgah dari segmen freaky dari group 10 ! =)) peacee ^^

-tAlkativE- said...

singgah dari segmen yg sama..:)
jemputlar ke belog sy..

aena jamil. said...

Hye, bw and follow dari segmen yg same..

Happy Blogging.! =D

cikk messy ^^, said...

messy dari group 7 segmen freaky dtg folowed cneyy :) jemput singgah ke teratak usang beta ^^,

http://mysuperduperhero.blogspot.com/2011/08/firdaus-life-seminggu-100-follower.html

iPai said...

salam kenal abg shah .. nanti jemput datang ke blog ye ..

rupanya memang dah follow bro dah .. uhuh

pamie said...

singgah sini dari segmen freaky..saya follower ke 1155 :)

Firdaus Life : Seminggu 100 Follower

Munna said...

hi, singgah sini dari segmen freaky...folo sini ye.. =)

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/08/seminggu-100-follower-kembali.html

Cik Asma BLuppy said...

hey... salam singgah dr segmen yg sama=)

eiza rahman said...

singgah & follow sini dr segmen yg sama..

http://blogakujiwaaku.blogspot.com/

~Sya~ said...

singgah dr kump 5..dah follow

Tea Dno said...

hai.. salam singgah.. sorry lambat datang menerjah ni..

happy blogging.. :D

http://www.tehuzz.com/2011/08/firdaus-life-seminggu-100-follower.html

aten qylah said...

Salam.aten dtg singgah sini dr segmen yg sama.maaf lmbat singgah.hehe
*follow
Fatin Aqilah

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget