WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, August 12, 2011

KUIH PALING SEKSI

Nak tergelak saya melihat senarai nama kuih dari blog kakanda saya yang satu ini. Saya ambik senarai ni dari blog SANGGAR MAYA CKLAH. Tengok lah senarai kuih-kuih ni, kalau anda tak tergelak tak tahulah..takda perasaan kot. Senarainya adalah seperti berikut :

1) Kuih paling Gengster - Lompat Tikam
2) Kuih paling seksi - Puteri Mandi
3) Kuih paling keji - Taik Itik
4) Kuih badjet cute - Cek Mek Molek
5) Kuih awet muda - Seri Muka
6) Kuih paling alim - Kuih Ketayap
7) Kuih penyakit lelaki kronok - Batang Buruk
8) Kuih paling bahaya - Kuih Bom
9) Kuih paling tenteram - kuih makmur
10) Kuih paling lembab - kuih siput
11)Kuih suka pukul -Kuih Lompang
12) kuih Dalam Zoo - Badak Berendam


Opps tiba-tiba buat entri makanan pula bulan-bulan Ramadhan ni. Opps ada orang marah..ada aku kisah??haha jangan marah-marah k.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

28 GENTA RASA:

Citarasa Rinduan said...

kuih dah pi haji.. lompat haji..

sebenarnya, dah 3 hari lepas kawan2 syer dlm fb..

mmg lucu
hahhahahha.. gelak kuat2

makdara TERdiva said...

kuih lompat tikam tu mcm scary jer bunyiknye..
haha!

NuR si CiKGu RiBeNa said...

rajinnya org yg buat ni. tp masuk akal juga la dgn nama yg diberi..hehe!

sayangsayangibu said...

kalau dah cklah yg menulis kan? ada je idea yg best
rasanya semua cikgu2 sama je, seronok membaca.

sayangsayangibu said...

kalau dah cklah yg menulis kan? ada je idea yg best
rasanya semua cikgu2 sama je, seronok membaca.

IMANSHAH said...

@Citarasa Rinduan

saya suka rumah ayu yang baru

cucu umie said...

ayie pon nk gelak2 kuat2 pasal bnda nie..hehehe

aiman fanboy k-pop said...

haaahaahaa...gelak2 sampai kejang kaki bacew entry nih..tak terpikiaq la plop...issh3..

NzA said...

"ada aku kisah"....mmg xkisah...hi..rindu nk makan jala mas...hu.hu.hu...

Dinas Aldi said...

Kiut kuih dalam gambar tu :)

Rozali said...

Assalamualaikum Imanshah

satu lagi

kueh yg ada negeri..kueh melaka

SELAMAT BERBUKA

Wassalam

ckLah said...

Haip! Tak baik tunjuk2 makanan kepada org berpuasa tau.


Ooooooooooooops!


Hehe...

AIEN NOT ALIEN said...

kuih rusuhan : almond london ^_^"

shafiqabdshukor said...

wooohooo..
sedap kuih2 tu..

gadisBunga said...

kuih rusuhan tu tak tahannn...hahaha!!!!

Norsha said...

kuih mudah bangun tido ~ kuih bangkit

Kalamhati said...

hehehe seloka kuih pulop..buat terliur jah..hihi

Miecyber said...

Lucunyer....Hehehehehehe..

nur aisya humaira said...

kuih gengters feveret aisya tu..:)

h A n Y S said...

kuih no.3 tu paling jijik, HAHAHA ;p

Afida Anuar said...

Aduhh sape la yang reka tu? kreatip sungguh!... gelak2 baca ni.. hehe

sonata anak kancil said...

salam...he3x ( gelak guling2x ) -

sy baca di FB

AWAS ! kuih sangat bahaya -
kuih booooommmmm!

hani@debumelukut said...

sapa punya idea nih...nak beri pingat sikit. bijak, bijakkkk..!
dan yg pengomen pun jadi tukang tambah..berjela la list tu nanti.

BM said...

i loike...
haha knape plaing keji..kuih taik itik?

NaeBlog said...

haha... tak terfikir pulak..
memang lawak....
Saya suka nama 'Lompat Tikam' memang gengster... dah lompat pastu tikam pula... haha

LaLaLovy said...

terbaik bro. sero nok make lopak tikey weh.haha

IMANSHAH said...

@BM

keji sebab kuih pun nama TAIK

IMANSHAH said...

@BM

keji sebab kuih pun nama TAIK

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget