WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, August 26, 2011

MERAH NAMPAK MERIAH

Selamat malam untuk semua. Baru berkesempatan untuk mencoretkan sesuatu. Petang tadi sempat mencelah dalam kesibukan warga bandaraya Ipoh di Greentown Mall mencari baju raya. Tahun ini, baju raya kita warna merah you. Tak terfikir pula hendak bewarna merah, tapi nampak elok juga sesekali tampil berani kan. Jumpa pulak samping yang ada warna-warna merah, sambar jelah. Bak kata kawan saya, MERAH nampak MERIAH..hehe.Baju raya kalian warna apa ya? Banyak ke? Imanshah sehelai ni je pun. Itupun raya pertama pakai jubah. Untuk raya ke berapa entah..Jumpa lagi.!




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

25 GENTA RASA:

Fyzal said...

lama benor dah awk tak ke Greentown Mall tu. entah mcm mane ke ngopenye sekarang. kaler merah pun elok benor tu. awak pun igt memula nk beli merah juge. alih-alih kaler lain yang lebih menarik hati.

IMANSHAH said...

@Fyzal

udah banyak berubah..makin sebok..masuk pun dah kena bayor parking..kedai hp manik banyok

Alang Ridhwan said...

mesti mahal nih..

IMANSHAH said...

@Alang Ridhwan
bAwah 200 je..

Alang Ridhwan said...

perghhh!!! bwh 200 je??? capal dengan songkok tinggi xde ke ckg?

IMANSHAH said...

@Alang Ridhwan

Capal dok suko ambo..songkok ado..hehe, kamu dah balik ke?

insan_marhaen said...

Kalau masa IM remaja dulu kat Ipoh banyak lembu. jadi yang berpakaian warna merah tu... kena jaga-jaga!

Kalamhati said...

Memang meriah..nampak ceria jah warna baju tu..
koho semak la kalu pakai gak..hehe

kak wan kelik sabtu pagi..konvoi ngan abang kak wan..maghi la jale umoh ghayo ni

EzayHadry said...

ramai warna merah taun ni.. :)

Afida Anuar said...

Alaaa... tak sedondon la kite shah.. heh!

Hana Soffelia said...

Wow.. merah. Nanti nak spot jejaka pakai baju melayu merah di sekitar Tumpat. Dan, itulah Imanshah. BAHAH.

P/s: Cpt2 la keliknyo, ore kg rindu doh tu. :-p

IMANSHAH said...

@Afida Anuar

AWAK KALER APA

Citarasa Rinduan said...

dapat bayangkan cikgu segak di pagi raya

merah itu mmg berani
hehehe

hani@debumelukut said...

wahh..merah, meriah lah raya tahun ni..mesti smart lah adik akak di pagi raya nanti..jgn lupa share foto kat blog k.

Admin said...

post anda disiar di page facebook berikut:-

http://tinyurl.com/3pmcvdp

jika setuju sila like, jika tidak sila email ke admin utk remove feed anda

yatie Awang said...

wahhhh...merahnya, kakak tahun ni tema warna coklat

Cheq Sue said...

piwittt... dok jauh napok dosh..

diana said...

merah...
lawa la sampin...
berapa harganya tu??

::FAIZ FARISH:: said...

wow nice.. merah gituw

Abu Aiman said...

vah vaah, memang meriah.
saya peminat kaler kunin...

luahfikiran said...

SALAM,
SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN ! PIHAK LF AKAN MENGAMPUNKAN SEGALA DOSA (JIKA ADA, YG SENGAJA ATAU TIDAK SENGAJA)

ibuintan said...

merahnya mak ngah! pasti terserlah ketampanan jejaka melayu terakhir ni



hehehe... mohon maaf zahir batin ye Iman., berhati2 menempuh perjalanan balik ke kg

moga gembira bersama ibu tersayang

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

merah itu GHAIRAH laa imanshah...hehehe

alif haris said...

sy punye warna hitam cikgu :)

hafrawiey ozakawa said...

sme la cikgu

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget