WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, August 14, 2011

SEGMEN SIMPLE : NASZ CARI BLOG


Hari ni join satu segmen simple dari blog MOHDNASIER..

Nak join? Klik banner tu..ok babai


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

25 GENTA RASA:

Zul Fattah said...

singgah cari blog tema yg sama..

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

datang sini dari segmen MN n follow...
mane nak carik kembar blog nie ea??

jom ke sini juga..
http://nokakashichi.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

twinkeenabilah said...

Singgah and follow
Mencari kembar tema :B

Selamat berkenalan :)

http://twinkeeisnabilah.blogspot.com/

cik Beskod said...

saya dtg cari kembar blog saya warna biru huhuhu.. blog nie tema ape warna nye eyh?

blognizamlah said...

singgah ziarah blog kamu, sudi ziarah la nanti ya....^^ (tema kita lainn...haiiyooo, penat carik nihh)

cx's said...

cx dtg dri segmen yg sama. cx tema colorful. so kite berbeza :) Segmen Simple : NasZ Cari Blog

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

Hye ! Datang dari segmen abang Nasz jugak sambil-sambil cari tema blog yang sama. Tema kita tak sama lah dear . Btw dah follo u tau, 1148 . Salam singgah dan salam perkenalan .;)

http://diarylixora.blogspot.com/2011/08/step-2-segmen-simple-tema-warna-sama.html

myhatiku said...

blog ungu dtg terjah :D
singgah,comment n follo dari segmen yg same :)

http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

aimie amalina said...

weeee
dtg sini cari adik beradik saya!

wee..ase ni adik beradik sy ni..sebab kaler sameee!weeee =)

putih..sucii murni >____<

Lavender Lassie Roses said...

singgah sini..dr Segmen yg sama.. tengah cari warna blog same... tapi warna blog kite xsamela... Salam Kenal..
http://lassierose.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

alyana shafinas said...

salam kenal, dtg sini cri tema blog yg sme tp kter xsme lahh..btw, follow u..jemput singgah jgak yea.. =)

http://nanaker.blogspot.com/

Jiejah Gorjes said...

dtg dari segmen yg sama, menjejak cik pinky oh tiada di sini hiks!

pCL [p@kcikLie] said...

salam ceria..dtg dari segmen yg sama..cari tema yg sama jg...sama ke??...dah lama follow sini, silakan singgah ke sana ye.

asri (asrirayrock) said...

singgah sini cari tema blog yang sama

http://asrirayrock.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

::Miss Hearty:: said...

alaaaa..sayang tak sama tema.huhuhu
nice to know u dear!!:)

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

Vee Marisa said...

=) datang dari segmen yang sme. singgah ke blog sy!

http://nurulshaida.blogspot.com/

-syira- said...

singgah cari kembar!..:0

NMH said...

salah tempat, carik geng pink! hahahha

Irdyna Insyirah said...

singgah sini jp.. dtg dr segmen yg sme....sdang mncari kmbar sy.. :)
tp tema kte xsmela...btw, slm perkenalan.. ^_^

done follow u...
jemput singgah belog sy & follow skli yer... ^_^
http://irdynainsyirah.blogspot.com

G3-lina said...

saya mencari theme warna pink or polka dots. tp.. takpe..theme ape pown, saya na ucapkan salam kenal.. follow you

Joel Leslie said...

YEAHH. JENGUK DARI SEGMEN NASZ NI :)
Blog x sama tema :/

DAH FOLLOW :D

kalau rela, followla sy juga :)

http://youreextremelyhot.blogspot.com/2011/08/step-2-segmen-simple-tema-warna-sama.html

Eddy Dce said...

singgah sini pulak dari segmen yang sama...salam perkenalan... :)

syerz eyryn said...

hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme. .
ryn crik blog theme purple. . hehe.
theme kite ta sme. .
btw, slmat bkenalan :))

S h i d a said...

blog putih dtg terjah ! :D
blog kite bleh geng la.. putih suci giteww~ hehe

http://www.abgshah.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

nIeZa_sYid said...

singgah dr segmen yg sme..smbl follow skli...nice blog..xsme tema la..hehe

http://workaholic46.blogspot.com/

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget