WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, August 17, 2011

WORDLESS WEDNESDAY- KUIH SIPUT


Kome makan lagi ke idok kuih ni?? Maklumlah oghang sekarang suka ALMOND LONDON!!..


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

29 GENTA RASA:

EE said...
This comment has been removed by the author.
IMANSHAH said...

@EE

bahaya tak bahaya , amkan layan je depan tv

EE said...

@IMANSHAH

bukan nak cakap suka tapi IS tulis sula.tu yg bahaya..

Saiazuan said...

fav ni time raya.. tp geram klu dpt yg keras nye tah mcm ne leh jadi keras tah

IMANSHAH said...
This comment has been removed by the author.
Rozali said...

Assalamualaikum Imanshah

masa kecik2 dulu
teman selalu tolong mak buat kueh siput ni...

Wassalam

senyumSOYA said...

kuih paling senang nk buat..hik3~

IMANSHAH said...

@EE

ok, saya dah tukar, thanks ye

ibuintan said...

suka...suka... tapi jgn lah dapat yg keras macam kulit siput babi tu

ziraziz said...

Salam ukhuwah..

kalau raye kt belah pntai timur ni jrng dpt mkn kuih ni...tp kalau raye kt utara, mmg kenyang la...

soffea said...

ate, udah fevret teman, idak le teman lupe ke makanan ni. sedapnyeee :)

Afida Anuar said...

almond london tu pun dah kira outdated tu shah...orang sekarang makan....errrr tapei...;)

bukan taipei tau..kekekek

Kalamhati said...

Kome suka sangat kuih siput ni weh!..huhu terliur la plop

NzA said...

ralit ni kalu kunyah dpn TV..ttp awas, gigi bulih patah....

hunnys~ said...

kuih-wajib-ada tetiap taun =.="
sampai tak larat dh na buat tp nk buat cane, kene buat jugak sebab sedap =D
dari satu kayu penguli siput, sekarang dh ada 4 sebab lama sangat na buat klu guna satu je =D

hani@debumelukut said...

kalau yg ada daun kari tu lagi best..lemak2 pedas gitu.

cikgu isza said...

saya selalu jadi mangsa..
tukang gentel..

Papa Mifz said...

salam kenal....

dah lamo raso nye x meraso kuih ni....huhu

NuR si CiKGu RiBeNa said...

sodap tau kuih siput ni.
leh tak berenti kalo mkn...

Azham Vosovic said...

Hey, ni kuih favret sy... setiap kali buat kuih siput, mesti dah tinggal separuh balang je bila tibe hari raya hahahahah

missgee said...

Series cakap..
Kuih siput memang faveret saya..
maybe saya suka kari kot :)

sonata anak kancil said...

sukaaaaaa ! dah order dengan kawan yang sangat sedap kuih siput nya.

ummu said...

salam Iman
sedapnya kuih ni
akak ssuke,:)
salam ramadhan, dan slaam aidilfitri, ye Iman

sissyira said...

salam

kalau ada bedal je....


selera kampung katakan =)

cucu umie said...

boleh tahan sedap juga kuih nie..dah lama tidak makan..hehe

cucu umie said...

boleh tahan sedap juga kuih nie..dah lama tidak makan..hehe

Citarasa Rinduan said...

tiap tahun mmg mencari..
mujur mak saudara buatkan..
so........
sentiasa ada tiap2 tahun

Hana Soffelia said...

Hana suka je kuih sipu tu dari Almond London. Almond London cepat mual. Tapi kuih siput, kalo mkn time mengadap tv, xsdar hbs sebalang. ^_^

^baju kurung^ said...

mestila mkan! sedap hgga mjilat jari tuu

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget