WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, September 30, 2011

JOM TAMBAH FOLLOWER

Sebelum bertolak pulang ke Ipoh hari ni Imanshah nak join satu segmen yang dibuat oleh LULU iaitu segmen jom tambah follower. Kalau nak dapatkan keterangan lanjut bolehlah klik pada header cik Lulu yang pakai jersey Chelsea ni.




Harap-harap dapat tambah kenalan baru..Oh lupa tarikh tutup petang ni, jam 3.00 petang.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

21 GENTA RASA:

::FAIZ FARISH:: said...

good

asri (asrirayrock) said...

segmen yang sama follow sini jugak.....

keri ikhwan said...

dr segmen sama... saje nak balas kunjungan

normala_ali said...

singgah sini jugak dari segmen yang sama.. selmat berkenlan.. :)

KiMiE said...

Salam..datang balas kunjungan,dah follow.. :D

Azura said...

kisah klasik azura singgah sni dari segmen lulu :) salam kenal

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen cik LULU..
nice blog..hehe..suke3 !

Dylla Abas said...

balas kunjungan n follow u back (",)

Afzainizam said...

banyak rakan banyak yang follow....

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

SyafiQ aHaDin said...

yeah! dah follow! =)

membalas kunjungan. =)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

sj said...

singgh cni ... nak nek vespa jom singgah blog sj ... vrooomm

F.U.Z.Z.Y said...

wee~
hai hai haiiii~~
Fuzzy dtg singgah sini dari segmen Lulu..
jum terjah blog fuzzy nak tak?
tak follow pon takpe..
salam perkenalan!

Roslaily Saad said...

salam ziarah..sy dh follow..nice blog

http://roselovenature.blogspot.com/2011/09/segmen-l-jom-tambah-follower.html

Siti Asiah said...

salam kenal...
singgah & folo dari segmen LULU
jemput singgah blog sy...;)

:: www.sitiasiah84.blogspot.com ::

Aku DaN SeSuAtU said...

balas kunjungan

Marina said...

marina jalan2 dari segmen lulu....

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

Ana Adni Collection said...

hai... saye singgah dari segmen lulu pages... Jom singgah blok saye plak... saye dah jadi follower awak... jom follow blog saye plak...
http://ana-adni-collection.blogspot.com

http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

Ana Adni Collection said...

hai... saye singgah dari segmen lulu pages... Jom singgah blok saye plak... saye dah jadi follower awak... jom follow blog saye plak...
http://ana-adni-collection.blogspot.com

http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

Aziela said...

kita datang sini dan follow. harap dapat berkongsi pendapat di kemudian hari.

zareliqa afiqa said...

Datang merangkak dari segmen lulu^^
Sory lambat serbu.huhu=.=
Salam kenal yea :D
Jemput singgah,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget