WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, September 1, 2011

KONGSIKAN FOTO RAYA DAN MENANG


Sempena bulan Syawal ini, Portal berita MyNewsHub ingin memberikan peluang kepada semua pembaca untuk menyertai peraduan foto ‘Meriahnya Raya!’.
Peraduan ini hanya memerlukan pembaca mengambil gambar keluarga/ rakan-rakan /kemeriahan hari raya ditempat anda. Tidak kira apa jua gaya anda (seboleh-bolehnya “freestyle”), janji foto anda menarik minat para juri kami yang menentukan pemenang peraduan ini.
Kategori Hadiah:
Pemenang utama : 3x Hamper Raya bernilai RM150.00
Syarat pertandingan:
  1. Peraduan ini terbuka kepada semua peminat Facebook MyNewsHub sahaja.
  2. Foto/Gambar tidak perlu di edit, yang asli sudah memadai.
  3. Foto/Gambar boleh dimuat naik terus ke wall Facebook MyNewsHub.
  4. Setiap peserta hanya boleh menghantar 1 foto/gambar sahaja.
  5. Tarikh tutup penyertaan selewat-lewatnya pada: 3 September 2011
UNTUK KETERANGAN LANJUT, SILA RUJUK MYNEWSHUB


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

1 GENTA RASA:

Saiazuan said...

huhu aku memang xde foto raya sgt.. ckt je.. sbb xpandai nk posing raya..haha

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget