WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, September 11, 2011

KUALA PERLIS

Alhamdulillah, tiba juga ke Kuala Perlis setelah berada di Langkawi selama 4 hari. Yang penting, budak-budak selamat tiba ke Perlis dan dalam perjalanan pulang ke Ipoh. Terasa telepas dari bebanan batu yang berat. Doakan kami selamat tiba di Ipoh na. Salam..

kredit : SUMBER


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

7 GENTA RASA:

Dinas Aldi said...

Faham sungguh beratnya tanggungjawab bawak anak2 orang masa lawatan nih. Takut! Semoga semuanya selamat, insyaallah!

insan_marhaen said...

Tak enjoy la gitu kalau pergi dengan bebanan yang yang berat..

cikgu isza said...

semoga selamat..

Tak patut betul cikgu ni! | Semekar Kasih

ziraziz said...

moga slmt tiba ke destinasi...

Zul Fattah said...

mai r singgah rumah saya Abg shah.. kat taman semarak.. dekat je. dgan kuala perlis.. dlam 1 kilo je

shaliza khairi said...

kena extra careful tu bawak budak2. semoga semuanya lancar bro. =)

ibuintan said...

apa khabar Shah?

moga selamat sampai Ipoh

bawak budak besar lain bebannya, bawak budak2 kecik lain pula bebannya, selagi tak selamat sampai ke tempat asal selagi itu hati kita selaku ketua rombongan tak senang kan.. itu yg akak rasai setiap kali jadi ketua rombongan

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget