WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, September 9, 2011

MEMINANG MAHSURI

Salam, Imanshah sekarang sedang berada di Langkawi, ada urusan mengiringi para pelajar seramai 80 orang menyertai rombongan ke Pualu bersejarah ini. Kalau ada sesiapa nak kirim cokelat barang seguni ataupun pinggan mangkuk seferi bolehlah. Hehe..Walaupun nampak macam makan angin, tapi susah sebab nak jaga 80 orang pelajar. Kalau seorang dua tu mungkin senang sikit kan. Mungkin tak dapat kemaskini entri baru mahupun berziarah blog rakan-rakan. Jumpa lagi na!!


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

19 GENTA RASA:

SoLy SoLicious said...

ole-ole jgn lupe ye :)

aimie amalina said...

nak2
ank cekelat
hehehehe
weeeee.....dah lame x pi sane..hehehe

Rozali said...

Assalamualaikum Imanshah

selamat makan agin dan bertugas
2 dlm 1....

Wassalam

missgee said...

Seronoknya,..
Rindu pegi ke Idaman Suri..
Tolong pegi b/p saya..
Bulih tak?? :P

Cikgu Tie said...

Semoga selamat pulang dan tiada sebarang ms'lah yang timbul sepanjang lawatan. bersama 80 orang murid ramai tu. Mesti sukar nak kawal kann!

IMANSHAH said...

@missgee

buleh je..hehe nak berapa guni?? wakaka

Azzam Yani said...

seronoknye cikgu...huhu...80 orang...ramainye...

Afida Anuar said...

pualu tu apa? kekekekke..

calon suami ada dak kat sana? pesan sorang..lalalala

Saiazuan said...

ave a save trip bro!

wahida said...

coklat saya beli kat Langkawi bulan 6 dulu masih tak habis dimkn...hehe..

selamat bercuti cikgu..take care ye...

Zul Fattah said...

wahh.. best r.. kawe x rajin samapi lg pulai langkawi.. teringin nk g.

scrlettfr said...

salam ckg... 'pewai' mcm mental + pening + blurrr dan seangkatannya... kekadang klau kita nampak budak kita tak fit, penat la.. emosi lah... tu bleh juga kita sebut 'pewai'... perkataan pewai ni actually bahasa utara dan.. saya gunakan untu mengambarkan mengikut keadaan tetrentu.. hehehe...

sorry ye ckg kekalau perkataan itu disalah ertikan... hehehhe... rosak lah bahasa melayu kita.. hehehehe...

adrenalina said...

nak cokolot 2 guni hahaha...

Awan Biru said...

Coklat sekotak boleh?
Hahaha...
(n_n)Y

NzA said...
This comment has been removed by the author.
NzA said...

selamat melancong n melencong....kalau beli coklat, baling2 la ke sini....

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

ziraziz said...

besnye jln2 kat langkawi ...ms kck pnh g skali...tp x mlwt pn tmpt2 b,sejarah sbb mak n makcik2 bz shopping ms tu ha3...

NaeBlog said...

cg.Iman, Langkawi tu dah dekat dengan Aloq Setaq... Singgah hantar coklatlah... :-)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget