WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, September 24, 2011

NORMAN & MEMEY BAKAL BERGELAR SUAMI ISTERI HARI INI



Ibarat merpati dua sejoli, artis Norman Hakim dan Memey Suhaiza Suhaimi akan diijabkabulkan menjadi suami isteri yang sah di kediaman keluarga pengantin perempuan dekat Felda Tenggaroh Selatan 1, Johor bila-bila masa sahaja hari ini.
Norman adalah bekas suami kepada Abby Abadi dan ayah kepada Mohamed Danish Hakim 8, Marissa Dania Hakim, 6, dan Maria Danisha Hakim, 3.
Dengan ini, Memey menamatkan zaman bujangnya pada usia 23 tahun dengan mengahwini Norman yang 12 tahun lebih tua dari dirinya setelah melalui pelbagai kontroversi termasuk dakwaan ditangkap khalwat bersama jejaka yang sama sebelum ini.
Seterusnya, pasangan pengantin baru itu akan bersanding dalam satu majlis gilang-gemilang yang menelan kos sebanyak RM12 juta di Nirwana Ballroom, Hotel Crowne Plaza Mutiara di sini pada 28 September ini.
Kos tersebut termasuk barang kemas yang diinsuranskan dan juga hiasan dewan yang menampilkan persandingan ala New York rekaan khas perunding perkahwinan, Nas Great Idea melibatkan kos sebanyak RM150,000.
Hiasan dewan yang menampilkan konsep warna putih itu bakal dipenuhi dengan bunga-bunga segar yang diimport.
Memey akan memakai gaun bertatah mutiara lengkap dengan set barang kemas dan kasut yang kesemuanya bernilai RM7.2 juta serta dua persalinan iaitu setiap satu bernilai RM500,000 untuk majlis persandingan dan acara memotong kek.
Selain dua persalinan yang ditaburi mutiara mengikut gred, Memey juga akan mengenakan dua set barang kemas bernilai RM2.8 juta setiap satu merangkumi anting-anting, gelang tangan, cincin dan tiara untuk dipadankan dengan pakaian tersebut.
Sementara itu, dua pasang kasut yang direka khas oleh Jimmy mengikut kesesuaian pakaian dan hiasan barang kemas yang bakal dipakai oleh Memey dianggarkan bernilai RM300,000 sepasang.
Majlis perkahwinan yang bakal mencatat sejarah sebagai Wedding of The Year itu dijangka dihadiri 200 tetamu termasuk artis luar negara. SUMBER : MYNEWSHUB

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

10 GENTA RASA:

Acik Erna said...

aduhai..semput acik membacanya..macam senang beno cari duit kan..semua main ratus2 ribu dan juta2 je.

iKhRam said...

ntah la.. tak tau nak seronok ke tak dgar kisah ni.. semoga berbahgia..

Rtp Farra Arisha said...

wow..betapa besarnya perbelanjaan perkahwinannya :)
smeoga berbahgia dan kekal selamanya!

Zul Fattah said...

duit ni, kalau bagi kat org somalia kan bagus.. dari duk membazir utk menunjuk..

Nizam Ijam said...

bagus2... kahwin cepat...

Cheq Sue said...

naseb baik x jd artis... :)

Un Phat Lee said...

duit tu kalo kasik gua kan bagus.ehe

ziraziz said...

moga bahagia selamanya...amin..

Afzainizam said...

yupppp kawin menghidarkan segala gosip melanda... moga bahagia hingga keakhirnya

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
kesan embun pagi pada kereta

ade2mama said...

artis bleyh la ..kite ny???ehehehe

tua 12 taun?? bia betik eheheh

lawa jgk wedding kad dorg siap gmbr lgy..heheh

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget