WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, September 4, 2011

PEMINAT ANJING, BABI : GAMBIT SAIFULLAH MOHON MAAF


Wow, Gambit buat hal lagi lah. Suatu ketika dulu Gambit pernah terlibat dengan kontreversi klip video lagu Marilah nyanyian Prema Yin yang diarahkannya.Kini beliau menyamakan para peminat FB dengan anjing dan babi pula. Namun sehari selepas membuat kenyataan tersebut , Gambit telah memohon maaf atas sikap tidak profesionalnya. Senang kan orang zaman sekarang, nak menulis atau bercakap tak fikir dahulu. Bila dah tersepit, pandai pula mohon maaf.

Namun, sebagai orang islam, kalau Gambit sedar kesilapannya, dan memohon maaf, sama-samalah kita maafkannya. Semoga Gambit ikhlas dalam permohonan maaf dan tidak akan mengulanginya semula.




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

19 GENTA RASA:

Zul Fattah said...

senang je bagi dia mintak maaf? bodoh punya org.. kasi potong je org macam ni.

eddy syrol said...

maaf, then buat lagi, then maaf lagi dan buat lagi dan lagi dan lagi... ape jenis lah mcm tu... ayoo...ignore je dia... anggap je lah statement takde makna...

Edy Fee said...

gambit ni mmg sentasa wah hot story...
haha http://edyfee.blogspot.com/2011/09/citer-balik-raya.html?showComment=1315054680755#c6850479191314284501

tunz said...

dia ni saja nk publisiti murahan la...x kan u all x tau kot..kalau x dgn cara mcm ni org x kenal lah siapa dia ni.....jgn sampai peminat naik muak dan menyampah sudahlah kan...hahahah...baru x der job...jobless la katakan...hehheh

Azham Vosovic said...

kalau da retisss tu, senang ke nak minta maaf... len kali kena pikir dlu sblum ckp huhuhu

Encik Fikri said...

Ala.. dia tau, kang orang lupa la.. biasa la "MALAYSIAN kan mudah lupa"
sama dengan mamat ni
http://hawauyu.blogspot.com/2011/09/dulu-pengkhianat-sekarang-pelakon-apa.html

Rozali said...

Assalamualaikum Imanshah

nak cepat popular kut....

Wassalam

nyanyisunyi said...

Assalamualaikum..
kak ida minat juga dgn dia ni dulu..la ni dah merudum terus...

insan_marhaen said...

Toksah layan orang macam ni. Bila tak dilayan, sepilah dia...

amna said...

rasa nak tergelak pun ada. senang2 je dia buat then mohon maaf then buat lagi n mohon maaf.. murahnya harga MAAF kau gambit..

harap2 pasni xusah ulang deh..

aiman fanboy k-pop said...

maafmu diterima.....heehee..sedangkan nabi ampunkan umat...kita??insan biasa?errmm..renung2kanlah...

Mohammed Faizal said...

susah nak cakap org yg tak sedar diri ni....cakap sesuatu bukan nak pikir dulu main ikut suke je lepas

ziraziz said...

saje la tu..kontroversi murahan...

CT said...

ada sikit kureng tu budak gaknya ..hihihi

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gambit..xmo maki2 ni yee...x biak..kite mnuasia besa jee...so sme2 laa kite yee...

HARITH ISKANDAR said...

@nyanyisunyi
minat?xyah minat lah.belakon bknnyer best pon.hemsem?xde la hemsem pon.tuan umah lg hemsem ape..u minat kt tuan umah ni lg baik la...hehe :)

Afzainizam said...

cm nie ker nk d jadikan as a role model.
x yah buang masa jer (unlike).moga suatu hari terbuka pintu hidayahnya,insyaAllah

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi

syuzi syofia said...

Gambit ni mmg MAMAT SENGAL dari dulu lagi...

juanz said...

oklah tu, best pe wat camtu, bila org laen sentap jer terus mtk maaf. Pastu wat lg..... best kan? tahap pemikiran tidak waras. Karakter org akan terserlah melalui percakapannya biarpun dia cuba berselindung. X percaya? try face to face dgn mamat ni.... sbb tu elok diam kalo xde perkara yg penting utk diperkatakan. Ini sesaja ckp perkara xde motif melainkan terjemahan melalui emosi diri sendiri.... Astagfirullah.....

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget