WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, September 6, 2011

SARJANA

kdt : SUMBER

Tinggal tak sampai sepuluh hari sahaja lagi permohonan untuk mendapatkan Hadiah Latihan Persekutuan (biasiswa) bagi pengajian peringkat SARJANA yang ditawarkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia akan ditutup. Bagi guru-guru yang berminat bolehlah klik SINI. Imanshah tengah sibuk untuk mengisi borang online dan membuat proposal. Itu yang agak sibuk sedikit dan tak berkesempatan untuk menjenguk blog dan menziarahi blog rakan-rakan. Doakanlah semoga permohonan ini berjaya. Teringin juga untuk memajukan diri sehingga peringkat  doktor falsafah. Dah ramai tengok rakan-rakan sambung belajar. Jumpa lagi.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

21 GENTA RASA:

ziraziz said...

teringin jugak nk smbung smpai PhD...tp bkn skrg..sy doakn tercapai cita2 cikgu nk smbung blaja...nnt blh update pnglmn blaja bt pemangkin semangat kwn2 lain :)...

IMANSHAH said...

@ziraziz

kalau dapatlah, cuba nasib ni mana tau rezeki

asraf osman said...

inysaAllah,,yang pnting semangat dah ada!chaiyok2 cikgu!:)

Pn Kartini said...

elok2 juga sambung belajar sementara usia masih muda ...:)
Biar jadi contoh utk semua ank didik ..yang semangat gurunya masih kental!

InsyaAllah...semoga ada rezekinya nanti yaa..:)

h A n Y S said...

tgk kawan2 sambung master, teringin jgk nak sambung,rindu nak buat assignments, reports, etc.. but not now kot..tlg mak bg adik2 lepas dlu.. =)

h A n Y S said...

oh btw, gudluck cikgu! =D

cikgu isza said...

semoga maju jaya..
tapi.. boleh tak akak kata..
jangan tinggal dakuuu..

Tengkolok Moden | Semekar Kasih

samizul.net said...

Selamat Maju Jaya cikgu..! ;D

Afida Anuar said...

InsyaAllah..moga2 berjaya!

Saiazuan said...

gudluck bro!!! nak jadi lecturere ke?

ckLah said...

Tu baru isi borang tu...dah sibuk sampai tk smpat berblog. Nanti kalau dah dapat, laaaaaaaaaaaaagi sibuk tau!

ckLah doakan permohonan Shah berjaya. Amin....jgn lupa kami ya!

Areef Ibn Naim said...

salam,

smg berjaya, amiin :)

insan_marhaen said...

Ehem.. Tak lama lagi jadi DR lah, ya..

NzA said...

gud luck...masa masih brpeluang teruskan usha...InsyaAllah.

Dinas Aldi said...

All the best, dik Iman!

khaifaiz said...

semoga berjaya cikgu...

missgee said...

Semangat belajar masih kuat..
Teruskan usaha..
Insyaallah berjaya!!!

alif haris said...

cegu pn nk sambung belaja ye ..
gdluck ye cegu :)

arsal74 said...

wah...cayok..cayok!

adrenalina said...

good luck dan semoga berjaya!! xtau pun ada...nasib baik mmg adrenalina jd folo imanshah!hahaha dapat tahu lah jugak info2 utk cikgu2

Afzainizam said...

kalu aku otak dah tepu tak masuk lagi nak study ni

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
lepat pulut vs lonting jawa

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget