WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, September 21, 2011

SAYA PERLUKAN URL BLOG ANDA

Alhamdulillah, masalah yang Imanshah hadapi telahpun selesai. Entri baru nampaknya dapat dikemaskini dengan jayanya. Masalah sekarang, ruangan bloglist Imanshah dah buang bagi mengatasi masalah tersebut. Justeru, Imanshah dah kehilangan bloglist rakan-rakan. Kalau sudi tinggalkan jejak na, dengan meninggalkan alamt url blog masing-masing  agar boleh Imanshah buat bloglist baru. Apapun terima kasih bagi yang meninggalkan jejak. Jumpa lagi!!





TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

26 GENTA RASA:

Cheq Sue said...

Owhhh...patot la ghaso cam pelik sikit bila masuk blog ni tadi..

aqmalazmi said...

ehh boleh kew kalau nak tinggalkan url juga nie??hee

http://www.akmalazmi.com/

IMANSHAH said...

@aqmalazmi

boleh sengoti

Luqman Hakim said...

http://lonelystarz.blogspot.com

Azham Vosovic said...

nak join boley tak?

http://azhamvosovic.blogspot.com

muchang said...

nak join bloglist jugakk!! :)

http://muchang.blogspot.com

peNulis SeNjA said...

ps peminat blog demo ni abe ...

www.penulissenja.com

cikgu isza said...

ok saya..

http://chekguisza.blogspot.com/

Kalamhati said...

jange lupo ko ambo..=)

http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/

Mohd Saifullah Hj Dolmat said...

http://pejuangmelaka.blogspot.com/2011/09/melayu-itu-islam-islam-itu-melayu.html

DiahRodzi said...

nak jgk...heheheh...

http://keciktapakkaki.blogspot.com/

gadisBunga said...

ehem.

www.gadisbunga.com

hihihi~

Afida Anuar said...

Oh...boleh..boleh sangat2.. he he;)

http://afidaanuar.blogspot.com

nur aisya humaira said...

haaa,yg ni aisya punya..:)

http://www.aisyahumaira.com/

Penyu said...

macam best.

www.penyuagar.com

muzhafar said...

www.muzhafarhamzah.blogspot.com

hafiz hafizol said...

Nak Join.. Hahhaha..

http://hafizhafizol.blogspot.com/

Muhammad Adam bin Roslan said...

http://adamros.blogspot.com/

khaifaiz said...

blog aku ni boleh masuk gak tak...

http://khaifaiz.blogspot.com/

Yatie Awang said...

akak punya pun hilang....

http://watieawang.blogspot.com

ade2mama said...

sob3..aku bwu follow ko,,,da xde heeh
xpela kawan blk k hahaahh

http://ade2mama.blogspot.com

Eazy Izzuddin said...

url saya...
http://www.eazyizzuddin.com


JOm join contestku =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

blog-tips-kurus said...

salam. slmt raye:)

http://blog-tips-kurus.blogspot.com/

Bapak said...

http://akubapak.blogspot.com

Abd Razak said...

Assalamualaikum..

Moga cikgu sihat hendaknya

http://insaaniyyah.blogspot.com

~Insan Biasa~ said...

jgn lupe saya!

www.pulauindah.blogspot.com

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget