WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, September 25, 2011

SENGOTI 1000 ??


Sedar tak sedar sepanjang 2 tahun berblog, Imanshah telah menghasilkan 1000 entri. Mungkin sesetengah blogger, apalah sangat 1000 entri inikan. Ada blogger sampai berbelas-belas ribu entri. Walaupun tak semua entri-entri yang ada dalam HOK SENGOTI merupakan idea asal Imanshah terutamanya petikan-petikan dari mana-mana blog dan laman web, namun, ianya sudah cukup membuatkan Imanshah tersenyum. Kenapa tersenyum ?? Sebab kedatangan pelancong (pelancong ke) ke blog HOK SENGOTI dari sehari ke sehari semakin bertambah. Terima kasih buat semua sama ada teman-teman blogger mahupun silent reader, kereana kalian HOK SENGOTI terus bertahan. Dan semangat untuk menulis juga tak kunjung padam. 

Ya lah, blog kecil ini bukan ada apa-apa yang istimewa. 
Ya lah blog picisan ini, bukan sapa-sapa untuk diterokai lama-lama
Ya lah, blog kerdil ini, bukan nak bertanding dengan sesiapa..

Apapun, semoga HOK SENGOTI tak terus mati dalam kemunculan blogger-blogger baru yang sentiasa segar ideanya, dalam khalayak blogger-blogger lama yang terus gah dan utuh, moga juga HOK SENGOTI terus diberi ruang untuk berada di sini. 

HOK SENGOTI
Apa ada pada sengoti
Mereka sering tertanya
Sengoti tu apa
Apa itu  sengoti

Lantas kuberikan jawapannya
Sengoti tu benar
Sengoti itu betul
Sengoti itu jolo

Oooo makanya HOK SNEGOTI itu ada maknanya
Ingatkan bahasa German tadi
Yang betul
Yang benar

Moga hanya yang sengoti sahaja
Moga yang benar sahaja
Menjadi perkongsian bersama
Moga sedikit ilmu dan pengajaran
Buat semua pembaca

PAH TU ?? HOK SENGOTI lah ya..


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

14 GENTA RASA:

Syazwan Che Deraman said...

semoga terus maju jaya dalam blogging!!

Cheq Sue said...

bahasa german? he he he...
tahniah...

IMANSHAH said...

@Syazwan Che Deraman

tq gu

Syazwan Che Deraman said...

bereh bos.

cikgu isza said...

teruskan minat.. jangan putus di tengah jalan..

Kalamhati said...

teruskan berkongsi hok sengoti2..sini kan sekolah kehidupan..=)

FaKArePa!n said...

bleh dpt anugerah platinum tu bro.. heheh

Afzainizam said...

Tahniahhh kerana kamu antara blogger terbaik... kerana kamu sentiasa memberi nafas dan idea kreatiff terus berjuang terus berkhidmat

good luck and good job pada blog kamu

tahniah

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
kesan embun pagi pada kereta

ade2mama said...

tahniah2..aku bile la ye..100 pown xsmpai lgy eheh

gadisBunga said...

tahniah imanshah!

hok sengoti, GB. :D

Afida Anuar said...

Fuhyooo.. dah 1000. Caya lah!!.. ambe baru 600..

Wan85 said...

http://wanwidget.com
mak ai, bnyk nyer ku tulis, hehehe

Hana Soffelia said...

Wah, dah 1000 entry? hebak sengoti. hehe

Zul Fattah said...

kira dah lama la blog Abgshah.. 2 tahun.. blog saya baru 2 bulan..
apa2pun, smoga HOK SNGOTI lebih maju kedepan dan bebas dlam bersuara..

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget