WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, October 6, 2011

BILA ARTIS YANG DITANYA


Kalau bukan ditanya pada yang Ahli, memanglah macam-macam jawapan yang diberi...Alahai



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

30 GENTA RASA:

mary ann ;) said...

tah pape je jwpn dorg nieh...p tya ahli ulamak nuh kalau nk tau jawpn yg lebih baik..haih

Afida Anuar said...

Akhir zaman dah gamaknya. Pi tanya pada yang bukan pakar... kejadahnyer... surat khabar pun satu hal...sedih betul...

macam tanya perihal kedoktoran kat tukang buat rumah, tak ke gila namanya. isk..

NzA said...

kalau xtau, baik diam or ckp "no komen" dr trbelit n trjerat..nnti jadi bhn lawak jerrr.....

MAT SOM said...

HUDUD drp Allah,
Allah wajibkan kita Solat, Puasa, Zakat, Haji...begitulah juga undang2 Allah, Dunia ini semakin porak peranda kerana kita semua jauh daripada Allah.

Ahmad Haziq Azlan said...

nama pon retis....

Zul Fattah said...

retis..? diaorg tahu ape? sape la yg bodoh sangat g tanya retis tu?

Kalamhati said...

huhu no komen..
wrong question to wrong person..hehe skipping london sket..

faizal mohd said...

tanya pada yang bukan ahli, jawapannya memang camtula. Macam hampeh jek. -Ops! emo plak. HeHe- :)

gadisBunga said...

alamak....wartawan mana yang tanya ni?

IMANSHAH said...

@gadisBunga

wartawan majalah hiburan le

BM said...

ye lah man..dah yg menanya pun bukannya tahu sgt hukum agama...

Yatie Awang said...

apa hal pulak pergi tanya artis tentang hudud

Bapak said...

alahai sinar harian...

Ezad Skytech said...

kalau tanya artis..mmg mcm tu la jawapannya..adoiii..

tunz said...

hai..yg tukang tanya tu pun x cukup ilmu...allahu allam.....korek lagi kitab2 agama yg ada mengupas hudud....bukan ada sedikit ilmu tntng hudud nak jaja merata2.....dalamilah wahai umat Islam...

Miecyber said...

Salah tempat bertanya kot ...


Bahasa Melayu VS Nihonggo(Bahasa Jepun )

iKhRam said...

betul jugak..
tnya artis-memang itulah jawapannya..

nampaknya tugas ulamak dan ahli agama lebih besar sekarang..

kadang2 kita ni kalau nak menghukum, macamlah kita tahu sgt hukum hakam.. cuba soklan tu patah balik kat kita.. apa kita nak jawab..

betul tak?

IMANSHAH said...

@iKhRam

ustazah saya cakap kalau kita tak tahu pasal hukum hakam agama, baik kita diam..jangan beri pendapat, takut memakan diri sendiri

xanders.co said...

bebal punya wartawan. ni nmpak gaya mcm utusan punya jek. ada ke tanya artis??? Gila ke. hukeleh...

Ada ke patut kita nak buat rumah,kita tanya doktor misalannya.

ni laa dunia akhir zaman. hish2 :(

Gen2Merah said...

bila tanya pasal agama, artis yang jahil pasal agama plak yang lebih2 bagi pendapat..

abah khalisha said...

hahahha dah namaya artis..kang diaorg nk cari makan susah plak..pastu tkleh nak seksi-seksi dah

cheqna said...

isu ni tok leh benanya tanya pada sebarangan ore..saloh fahaman jadinya..

Wanita Bertudung Hijau said...

dah nmpk true color mereka, kalau diaorg tak cakap apa2 pun bagus

kan diaorg selalu ckp no komen je, knp tak jawab mcm tu :-)

abu muaz said...

tanyalah ustaz...

::FAIZ FARISH:: said...

hm.... kalau tak tau better say im not sure.. kan?

Mohamad Nasruddin said...

alahai,sedihnya...orang Islam plak tu.ape la nk jadi..

shameel Iskandar said...

Hahaha, lepas ni eloklah wartawan pi tanya pelacur dan gro pulak sama ada diorg setuju tak hukuman hudud dilaksanakan terutamnya hukuman sebat 100 kali ke atas penzina.

hafiz hafizol said...

Yeah.. aku pun kalau ditanye akan blurr... bek jawab NO KOMEN jea.. hurm...

Suhami Ahmad said...

apa da...itu hukum dari Allah...ape lak tak sesuai diamalkan...ni lah dia klu tak cukup ilmu yg menjawab

Mohd Izzar said...

tnya gn artis mmg la dpt jwpn mcm ney..adoii

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget