WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, October 18, 2011

GADJET-GADJET TERBAIK DI DUNIA UNTUK TAHUN 2011

Anugerah T3 bagi tahun 2011 diumumkan minggu lalu dengan Microsoft Kinect diundi untuk menerima Anugerah Gadget Terbaik Tahunan. Manakala Samsung Galaxy SII dinobat telefon bimbit terbaik.

Gadget Terbaik Tahun 2011: Microsoft Xbox Kinect



Komputer TerbaikApple Macbook Air 11 Inci




Gadget Commuter: Amazon Kindle


Tablet Terbaik: Apple iPad 2



Telefon Bimbit Terbaik:Samsung Galaxy SII


Televisyen Terbaik: Samsung UE55D8000



Gadget Kerja Terbaik: RIM Blackberry Bold 9780


Kamera Digital Terbaik: Canon PowerShot G12



Gadget Musik Terbaik : Monster Beats oleh Dr. Dre Pro Studio


Gadget Kegunaan Di Rumah Terbaik: Philips Airfryer



Personaliti Gadget Tahunan: Mark Zuckerberg




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

19 GENTA RASA:

NzA said...

xminat hp ttp minat n brkenan lappy tu....

IMANSHAH said...

@NzA

saya minat Philips Airfryer, tak payah pakai LEMAK dah nak masak

Kalamhati said...

gadget ambo masuk list jugop..hehe

IMANSHAH said...

@Kalamhati

wah pemili Samsung SII dah datang mengomen

Syazwan Che Deraman said...

bilo la nak ado gadjet gadjet tu.
tak dok budget lagi nak beli ni.
heheh

❤ eyeme ❤ said...

kh : ang pakai sII ke? huyyooo! ambo nok tukar la gini..nok kecek 9780...hehe..

wah!. mark zuckerberg pn ade..tp tgk fb mkn lama mkn pening..privacy pun mkn kurg..

IMANSHAH said...

@Syazwan Che Deraman

dah koja esok kayolah..pilot lagi tu

ibuintan said...

lappy idaman ati tersenarai jugak

missgee said...

Satu pun tak dimiliki
langsung..
Uhuk..uhuk..uhuk

Qaseh Qistina said...

wow...samsung galaxy s ii..idaman kalbu..ntah bila leh dapat =.=

MR. SYAH said...

rasa nk beli je headphone tu..

Afida Anuar said...

pheeweitt, telefon dia masuk senarai tuu... hehe

cheqna said...

rasa macam nak beli phne je...

Hafzan Sarah said...

memang terbaek lah!!
tp 1 pun tadak dalm koleksiku

FaKArePa!n said...

Facebook je y berkaitan dgn aku kat ats tu.. huhu..

y lain sume xde kena mngena dgn aku.. sdih btol.. huhu

::FAIZ FARISH:: said...

nice

sahromnasrudin said...

imanshah: cikgu terbaik di STAR 2011 ya....

merahitujambu said...

ada byk yang sy x update rupanyaaa

adrenalina said...

wah...nak menabung lah...nak beli gajet idaman hehehe

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget