WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, October 13, 2011

KAK LIMAH, NASI GORENG KAMPUNG BINI AKU SATU!!

Dah tengah hari rupanya, patutlah berkeroncong perut. Ingat tengah hari ni Imanshah nek makan nasi goreng lah. Asyik makan nasi putih je sesekali tukar angin apa salahnya. Tapi nasi goreng apa ye. Baiklah, hari ni Imanshah nak makan nasi goreng KAMPUNG BINI AKU. Ok, Kak Limah, NASI GORENG KAMPUNG BINI AKU satu!!!


Kawan-kawan kalau nak order apa-apa jenis nasi goreng yang ada terpampang kat sini, silalah ya. Jangan malu sebab harga sangat berpatutan.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

14 GENTA RASA:

khairul akmal bin azman said...

bukan main pelik menu dia..haha..

nabilah_2908 said...

ahahahaha....ada buat service delivery tak...? nk order juga... ;)

nak nasi ayam educated.. :P

NaeBlog said...

haha... bangganya orang dengar "nasi goreng kampung bini aku"
tapi... sebenornya bukan bininya yang memasak...

ada alasan untuk para isteri tidak memasak ni.

❤ eyeme ❤ said...

just wonder..camne la rupa nasi goreng 4 tayar tu kan..hikhikhik..

AIEN NOT ALIEN said...

serasa nak order nasi goreng biasa ajelah....hehe

Azham Vosovic said...

kah kah kah....bahaya betol.... hehehe

teh o beng said...

HAHAHAHAHHAA..macam2 lah!

ohya..kite nk mtk tlg vote kite kt cni...boleh ye..
http://tehfatihah.blogspot.com/2011/10/nak-senyum-kenapa.html

tq ye :)

khaifaiz said...

nasi goreng ikan masin kemut-kemut satu

Afzainizam said...

Perrgghhhh nak oder pun tak tau macam mana rupa dia.... nama ajerr dah pelik... belum rasa lagi

Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

Dinas Aldi said...

Nasik goreng pedas giler beruang satu! Cepat sikit beruangnya tu eh! :D

ziraziz said...

nasi goreng ultraman 1..hehe

hafiz hafizol said...

nasik goreng POWER RANGERS takde ke bangggg????? Hahahaha

IMANSHAH said...

@Dinas Aldi

beruang nak bahagian mana, paha ke dada??

ade2mama said...

kt kdai mne ny ???

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget