WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, October 16, 2011

LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED, SIAPA LEBIH MERAH?



Warna merah akan mewarnai Anfield dalam pertembungan  klasik Liga Perdana Inggeris antara tuan rumah Liverpool menunggu kunjungan Manchester United malam ini. 


Manchester  United untuk sementara ini harus mengakui betapa Liverpool dalam dua perlawanan terakhir mereka sangat menyerlah. Untuk rekod, petembungan antara ke dua-dua pasukan di Anfield, Manchester United selalunya pulang dengan kekalahan.


Liverpool tetap  optimistis mampu  meraih mata penuh di Anfield malam nanti. Selain karena faktor tuan rumah, Liverpool sentiasa mendapat sokongan yang penuh dari para penyokong fanatiknya. Pemain-pemain terbaik Liverpool juga siap sedia untuk diturunkan apatah lagi kepulangan kapten The Reds, Steven Gerrad pasti akan turut membantu.

Sementara Man United juga malam ini dijangka bakal menurunkan Rio Ferdinand dan Nemania Vidic yang telah pulih dari kecederaan. 

Apapun kita sama-sama tunggu, siapa LEBIH MERAH  malam ini ?

Kedudukan terkini, 
LIVERPOOL (1) vs MANCHESTER UNITED ( 1 )


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

12 GENTA RASA:

zati embong said...

jat rasa,cam liverpool je.hihi.

IMANSHAH said...

@zati embong

yess THE KOP

Cheq Sue said...

mestilah liverpool...

Zul Fattah said...

kompen Liverpool yg menang.. haha..

L said...

seri!!! hoho.. kaler pink lah senng.. hoho

nk tawu nikmat dunia? mehla bacer..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-nikmat-dunia.html

Gen2Merah said...

1-1... hohohoho.. emyu masih d singgah sana...

~SaL IjOu~ said...

mak ngah lagi merah!~ ;p
xde kaitan plak..hehe

khaifaiz said...

opkos la liverpool plg merah lg terbaik

insan_marhaen said...

sempat intai-intai masa beli makan kat nasi kandar tadi. cantik gol depa...

ibuintan said...

Liverpool la...

hazlin nazri said...

macam tak berminat pulak nak vote mana-mana.. hehehe

xanders.co said...

man utd silap letak ZFletcher kat tengah. jgn salah faham, aku fans Spurs. tapi aku tak suka Kenny. hehe.

p/s : msti ramai tak suka aku. haha

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget