WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, October 24, 2011

MANCHESTER CITY LIBAS MANCHESTER UNITED 6-1 DALAM AKSI DERBY MANCHESTER



Manchester City berjaya membuktikan mereka terbaik kali ini dalam perlawanan 'derby Manchester" apabila membelasah Manchester United 6-1 di Stadium Old Trafford sebentar tadi.

Kekalahan itu juga membuatkan Manchester United menelan kekalajan pertama mereka musim 2011/2012. Kini hanya City dan Newcaste merupakan dua pasukan yang masih belum tewas setakat ini. Dengan kemenangan ini, City meninggalkan Manchester United lima mata untuk mengungguli carta Liga Perdana Inggeris. Syabas Manchester City.

Senarai penjaring gol Manchester United :

Darren Fletcher (81')

Senarai penjaring gol Manchester City :

Mario Balotelli (22' dan 60')
Kun Aguerro (69')
Edin Dzeko (90' dan 92')
David Silva (91')

KEPUTUSAN 

MANCHESTER UNITED (1)

vs

MANCHESTER CITY (6)


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

11 GENTA RASA:

tunz said...

huhuhu ku kuciwaa.......huhuuh

missgee said...

Harus malam nie
para penyokong MU mengigau
tido tak lena :P

NasZ said...

tahniah. hehehe.

Zul Fattah said...

haha.. padam muka MU.. aku dah kata, MC akan menang punya lah..
kelab boros vs kelab kedekut..

Sekamar Rindu said...

salam...

saya sangat anti dengan MU..sekali sekala merasai kekalahan tak apa..:)

~SaL IjOu~ said...

neutral..xde rasa apa..hehe~ =p

ade2mama said...

liverpool aku sei..sob3 huhuhu

rebellion said...

balotelli best semalam, why always me?..wakaka

Muhammad Adam bin Roslan said...

agak terkejut tgok result cmni.. huhu

Umie Artoqiemie said...

MU ku sayam.. sabar ye :’(

abah khalisha said...

Hahahaa..sekali sekala MU kalah apa salahnya..terbaiklah MC

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget