WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, October 19, 2011

ROTI GARDENIA IBLIS ??


Apalah sangat kan, besi ke, kayu ke. Ni dasyat sungguh, GARDENIA DELICIA SAMBAL IBLIS. Nak tulis BILIS jadi IBLIS. Hehe. Camner tu agak-agaknya. Kena buat laporan ni, kesalahan bahasa. 




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

25 GENTA RASA:

Kalamhati said...

hehe tersama lak entry..hik

IMANSHAH said...

@Kalamhati

tulah..malu ai

Cheq Sue said...

haishhhh...bahaya sungguh roti nih...tolong la jangan makan hi hi hi

Acik Erna said...

tak de ke yang tengokkan dulu sebelum tu kan..

[k]o{q}i[n] said...

typo

tunz said...

terkejot baca tajuk td....salah ejaan rupanya...

atuk said...

Assalamualaikum Imanshah

jen orang pakai
kini iblis orang makan pulak

Wassalam

Afida Anuar said...

ha ha...

kesian kat bilis... iblis dipanggilnyer...

eila said...

hahaha...salah eja tu!!!!

ckLah said...

Baru tengok di fb. Rasa nak betulkan dengan pen merah...

JG said...

nak kena audit nih huhuhu...mesti budak yg buat tagging tu tgh marah kan seseorg dlm hati dok kutuk setan lahanat iblis skali tappp tercetak tanpa di sedari. logik dak??? kihkihkih

MAT SOM said...

Roti yg pernah kontreversi satu masa dulu

azwa amani said...

huhuhu..roti tu sedap..huhuhu :)

sonata anak kancil said...

tersilap ejaan tak apalah lagi - boleh padam cepat2 ( tak peka langsung , sekolah ke tak tu...)
- kalau tersilap makan sambal iblis - sah2 kot jadi iblis- nauzubillah

Zul Fattah said...

haha.. menggong.. sapo yg tolol tu?

♫ mokwo® ♫ said...

dah tuh ..banyak sangat amek pekerja bangla n nepal!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

kedai PETRONAS MESRA sila tgk yeee

bella luna said...

erk, ni mesti kes nak rush je,kang dah tersilap taip,.

sarah mohamad said...

hahahaha, typo error :D

FaKArePa!n said...

bleh jdi hell boy kalau mkn ni bang.. hihi

xanders.co said...

hahaha. cmne leh typo. syarikat beso tu. ish3. malu2... hhaa

LadyBird said...

ingtkan mmg sengaja tulis camtu..
kelakar.. bilis leh jadi iblis.. :D..

Yatie Awang said...

alamak, konfius ni kalau nak beli..ehehhe

aimaniman said...

akak baca gak kat FB... tu la kalau x prihatin terhadap bahasa sendiri, pakai tibai je, janji boleh jual, kan dah timbul kontrevesi

Lenggang Kangkung said...

patutlah sedap..

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget