WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, October 30, 2011

UNDIAN PIALA CARLING : MANCHESTER UNITED DAPAT LALUAN MUDAH



ARSENAL bakal menanti kunjungan Manchester City pada aksi suku akhir Piala Carling, selepas undian berlangsung semalam.
Satu lagi pertemuan suku akhir bakal menyaksikan Chelsea berdepan Liverpool di Stamford Bridge.
Blackburn yang mara selepas kemenangan dramatik pada masa tambahan ke atas Newcastle pada pusingan keempat, akan bertandang ke Cardiff.
Manakala Manchester United berdepan undian paling mudah apabila akan menerima kunjungan kelab Liga Kejuaraan, Crystal Palace di Old Trafford.
Saingan suku akhir Piala Carling bakal bermula pada minggu 28 November depan.


UNDIAN SUKU AKHIR PIALA CARLING
Arsenal lwn Man City
Chelsea lwn Liverpool
Cardiff lwn Blackburn
Man United lwn Crystal Palace



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

7 GENTA RASA:

tunz said...

bola???uhhh masih kuciwa ganu kalah la bro!!

delarocha said...

laluan berliku buat chelsea nampaknya.

LadyBird said...

xtahu nak komen kalau citer sal bola.. tp nak komen jugak :P.. tapi sebenarnya tak tahu nak komen ape.. hehe.. dah siap tulis satu komen :P sorry.. hihi

SoLy SoLicious said...

MU..jgn dimalukan lg..heee

Belog Sambal Belacan said...

walau pe pun chelsea tetap harungi..go chelsea!!!!!!!!!

aimie amalina said...

weee
hidup MU!
hehehee
kmau ni dh mcm pengulas sukan dh =]

@xiiinam said...

Duit mampu memainkan semuanya...

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget