WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, October 23, 2011

VIDEO KEMALANGAN GRAND PRIX MALAYSIA YANG MENGORBANKAN PELUMBA ITALI

Video memaparkan insiden perlanggaran penunggang moto GP dari Itali iaitu Marco Simoncelli yang disahkan meninggal dunia petang tadi. Marco Simoncelli bertanding dalam kategori Moto GP dalam Malaysian  Grand Prix Motorcycle di Sepang, Selangor. Beliau mewakili pasukan San Carlo Honda Gresini. 






TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

9 GENTA RASA:

hysman said...

baru tahu berita nih..
dah ajal beliau di sepang...
hurmm..
igt nak ke sepang tgk GP ni tp tak gaji lg.. kehkehkeh..

IMANSHAH said...

@hysman

salam, lama kau tak ke sini..aku dah hilang link kau, nanti aku masukkan balik

siti murni said...

Dapat tau berita ni dari facebook petang tadi..sudah ajal dia kan..satu kehilangan besar jugak tu..

nur aisya humaira said...

uiiii, seriau tengok...

insan_marhaen said...

hidup dan mati di gelanggang grand prix. begitu janjinya dengan Tuhan!

faizal mohd said...

nyawanya 'tertinggal' di malaysia.

missgee said...

Terkejut nengok berita tadi..
sungguhnya Malang tak berbau..

tunz said...

hilangnya di litar jugak

NasZ said...

dasat.

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget