WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, November 25, 2011

AKSI GIGIT, LARI DAN SEMBUNYI



Nak tengok bagaimana aksi pesilat Indonesia dalam Sukan Sea acara Pencak Silat ? Kelihatan beliau (pesilat Indonesia) berlari-lari ke keliling gelanggang dan bersembunyi di belakang wasit (pengadil). Yang tak tahannya, digigitnya bahu pesilat dari Thailand. Dan akhir sekali pesilat Indonesia menang!! Para penyokong pula bergembira dan bersorak menyaksikan aksi sarkas pesilat mereka. Jom tengok !!






TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

14 GENTA RASA:

✿Ummi Myra✿ said...

macam dayus je silat indon tuh,

che mid said...

Teruklah sape jadi bini indon tu.. kena gigit je.. ha ha

Lelaki Ini said...

dah tgk!
sgt2 kelakar!

kakcik said...

Apa kes la macam tu pulak!

khaifaiz said...

coward... baik jgn masuk silat kalu gitu

makdara TERdiva said...

lorrr..boleh plak main cenggitu..

ngelat betul!

tunz said...

x de protes ke..teruk betul indon ni kan...

Rtp Farra Arisha said...

heh, much more funny! :'D

budak penjara said...

indon mmg xleh jd tuan umah la sukan sea..tngok yg penonton indon terajang coach vietnam best.. tp coach tangkis camtu je flying kick org giler tu

NzA said...

menyakitkan hati....

Afida Anuar said...

Aduhaii..mcm2...

Zul Fattah said...

gilo ko apo ni? buat jatuh nama silat jah

KizZ said...

Alaa..ingatkan malaysia menang tadi..

Citarasa Rinduan said...

hehehhehe..

buat hiburan saya BW ke blog cikgu

cikgu, kemana destinasi percutian tahu ini??

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget