WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, November 3, 2011

SURIA SELASIH


Salam buat semua. Sekadar entri pendek sahaja. Waktu bersekolah dahulu Imanshah ada seorang rakan yang memiliki nama yang agak klasik dan unik. Namanya SURIA SELASIH. Imanshah nak tanya kalian ada ke mempunyai rakan-rakan mahupun kenalan atau ahli keluarga yang memiliki nama yang klasik dan unik. Bolehlah sama-sama berkongsi di sini. 

P/s : Di mana agaknya SURIA SELASIH sekarang ....






TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

18 GENTA RASA:

Ahmad Haziq Azlan said...

selasih macam telur katak kan




anda di tag sini. Harap sudi
http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/11/game-gossip-retis.html

ed shokolath said...

huhuhuhu.....lama benar tinggalkan alam persekolahan.... nama kawan pon dh lupa.. agagaga

Afida Anuar said...

kawan2 dulu2 nama depa semua canggih2.. sampai tak ingat ni haaa.. hahaha

cheqna said...

x de la plak....

Awan Biru said...

Klasiknya nama.
Nama kawan Awan semuanya bombastik.

FaKArePa!n said...

ade sorg nama kat temt kerja saya nama Melati..

❤ eyeme ❤ said...

ada nama kawan di universiti sih sayekti.. first time dgr rasa mcm unik nama tu..sampaikan lecturer pun susah nk sbt...tp seunik nama dia, unik jugak orgnye..she's one of the best student kat sini :)

::FAIZ FARISH:: said...

suria selasih. nice name

hazlin nazri said...

sirap selasih teman tau le... hehehe

atuk said...

Assalamualaikum Imanshah

tak ada
tapi saya suka minum air selasih
sejukkan badan

Wassalam

Suhami Ahmad said...

kawan atok namanya Intan Nurbaiduri

Zul Fattah said...

biji selasih..? penyejuk badan kan?

iKhRam said...

teringat kawan yg bernama MALAYSIA.. kat mana la dia skrg/

white rose said...

aik, bunyi mcm teringat makwe lama je...



suke minum air sirap selasih

@xiiinam said...

Teringat kawan sekolah ckLah 'Yatim Asmara'....gatal bukan main!

NzA said...

masa kt kolej ada byk gak nama pelik spt Bukai, Rabuni, n mcm2....

Hai dik, jejak kasih ke nie????

NaeBlog said...

Salam,

Saya ada rakan nama ADUKA
rasa klasik sangat macam cerita Semerah Padi...^^

tunz said...

mama ada sorang kwn mngajar d kangkar pulai,jb..namanya siti aloha,suaminya hang tuah(nama dlm my kad tau)..unik tak

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget