WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, December 5, 2011

CAMERON HIGHLANDS


Salam sayang dari Cameron Highlands. Almaklumlah inilah pusat peranginan yang terdekat dengan Imanshah (kira-kira satu jam setengah dari Ipoh), makan saban tahun tempat inilah menjadi tempat persinggahan barang sehari dua. Memilih bukan hujung minggu , menjanjikan suasana yang lebih aman dan tidak terlalu sibuk. InsyaAllah bila dah balik nanti, Imanshah akan jenguk blog kalian. Salam.




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

20 GENTA RASA:

sonata anak kancil said...

musim2 hujan ni - lebih sejuk kot...jalan licin - selamat pulang ke kampung halaman - selamat bercuti

Citarasa Rinduan said...

happy holiday..
bestnya......
saya belum berpeluang menjejakkan kaki kesana

kasihibu said...

seronoknya..tp yg tak tahan adalah kesejukan
nak pijak lantai pun berchinta.

Alieza Dayasari said...

pasar malam cameroon ni pernah pergi....
hihi...
sejuk jer jalan malam2....
selamat pulang, slmt bercuti.
singgah2 baca di sini.

faizal mohd said...

nak order sayur kubis dua ketul ek. :D

Aqmil Lambung said...

baru je balik hari ahad lepas... memang best c.highland air paip macam air dalam peti...

blog-tips-kurus said...

1st time pergi dulu dok bajet hotel je. macam keliru sebab tak de air-cond padahal sane kan sejuk. hoho!

al-lavendari said...

sejuk lagi tak macam 10 tahun dulu .. kebetulan saya baru saja buat entri tentang CH dua hari lalu.

cheqna said...

besh weh g situ...sejuk jah..kecek pun tubik asap kot mulut...hahahaha

Cheq Sue said...

tahun ni rasanya x ramai sangat orang melancong ke ch ni...selalu kalau dah disember memang jem abis, tapi x terasa pulak tahun ni. Orang2 niaga pun mengeluh sebab jualan x laku sangat... :)

IMANSHAH said...

@Cheq Sue

alang2 dah sampai CH bila nak ajak pi rumah..

sarah mohamad said...

Bestnya dapat pergi Cameron. Skrg tak berkesempatan lagi nak jalan2 ke cameron HEHEHEHE

Umar Arlee said...

lama dah tak naik cameron..

c'axoera said...

epy olieeday :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/rindu-yang-membunuh.html

minah senget said...

waaaaaaaa best nyer g cameron highland...rindu nak pegi lagi...:)

Rtp Farra Arisha said...

lama sungguh arisha tidak jejakkan kaki kesana..emm. how's cameron highlands?

Zul Fattah said...

haha.. nak ikut.. boleh abe shah..?

Muhammad Adam bin Roslan said...

selamat bercuti cikgu

Gen2Merah said...

selamat menikmati hari percutian ya... owez heppi

ketikketok said...

bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri nano microfungus aromaterapi di dunia!

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget