WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, December 28, 2011

COVER MAJALAH MASKULIN ?

Malam ini Imanshah nak menghabiskan beberapa soalan. Soalan apa tu?? haha jangan terkejut, Imanshah dipilih menghiasi muka depan majalah MASKULIN. Wow, majalah untuk lelaki tu?? 

Haha, ambik kau ? Lepas ni terkenal la mak satu Malaya. Tak tahu lah kenapa pula guru muda pula jadi pilihan maskulin.  Kak Nab, kau ado?? 

Jangan marah, jangan terkejut beruk. Sebenarnya Imanshah dipelawa menghiasi ruangan DIARI GURU dalam sebuah majalah akademik. Huhu, alahai bukan majalah terkenal pun. Tak lah menjadi penghias muka hadapan pun. Setakat bahagian sisipan sahaja. Takpalah, satu pengalaman yang menarik dalam karier hidup Imanshah. 

Nantilah kita bercerita jika benda dah ada. 





TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

28 GENTA RASA:

Ahmad Haziq Azlan said...

siapa cover tu?
tak kenal pon

cheqna said...

hahahahahaha

klcitizen cikgunormah said...

Ya... Bila dah jadi, citer ya ...

Afida Anuar said...

aisehh..ingatkan betul la jadi cover majalah maskulin tu...

bila kuarnya edisi majalah tu? nak baca..nak baca... nak baca... heheh

azwa amani said...

huhu..nnti follow up balik deh majalh ape,keluaran.mksurat sekali ..leh la tampl kat bili, sebelum tdor leh tgok..wuhuhuhuhu :P

khairul akmal bin azman said...

ingat lu masuk maskulin!
hehe..

ISZA said...

tak sabar tunggu cerita..

:Cikgu Akim: said...

memang selayaknya=)

Yatie Awang said...

wah...oklah tu...tahniah

Perbaiki

akhlak dan peribadi

atuk said...

Assalamualaikum Imanshah

Insyaallah
mukin jadi kenyataan suatu hari nanti, riuh rendah anak murid nanti....

Wassalam

MAT SOM said...

Satu berita baik pada awal tahun. Tahniah.

NzA said...
This comment has been removed by the author.
NzA said...

pewitttt!!!gelemer apa!!!! minta sain AUTOGRAF!!!

nanti 1 malaya kejar iman...akak dulu masuk majalah sk masa kt SIC pn ada beberapa org pakwe nk brkenalan,...smpai p kejar kt rumah....ha.ha.ha...

Pn Kartini said...

Nanti makin makin glamer laa cikgu imanshah kita..:)

slumberdek said...

Shah demo update la pah ni....bunyi mace menarik jah.

abah khalisha said...

wah famous lah pasni ye

Si DauN CeRi said...

ada lagi rupanya majalah maskulin ni..hahahah

Zul Fattah said...

haha.. lpas ni famous r.. xpe Abg shah kita bermula dr bawah.. huhu

zati embong said...

waa nnt da keluar letak la dlm belog eh!

Citarasa Rinduan said...

nanti habaq majalah apa..

ehem.. birthday tak lama lagi, agak2 nak hadiah apa.. hehehe

hafiz hafizol said...

Hahahaha... ingatkan cover 2 memg cikgu pom.. #pitam

Haziq Janudin said...

tekejut i ollz. haha

Kalamhati said...

hebak tuh..bagus la..at least ado pengalaman keluar magazine..=)

tunz said...

nanti mama nak carik majalah tu kat sini..mesti simpann....

sonata anak kancil said...

nak berkenalan boleh?

sonata anak kancil said...

tahniah le....boleh berkenalan ..he3x

Azham Vosovic said...

congrats!

nanti share kt sini...

sy nak baca heheheheheh

YOUsoF said...

Waah, rejeki tu cikgu! Tahniah ye! ;D

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget