WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, December 22, 2011

CUACANYA BEWARNA -WARNI


Hari mengambil keputusan, cuacanya adalah warna warni. Ada yang cuacanya mendung dengan kekecewaan, ada yang cuacanya hujan dengan tangisan, ada yang cuacanya mentari cerah dengan kecemerlangan, ada yang juga yang mempunyai cuaca terik kerana ujub dan riyak dengan kecemerlangannya.

Buat anak-anak di STAR, Ipoh, semoga ada berita gembira untuk kalian esok. Semoga kejayaan milik bersama !!



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

12 GENTA RASA:

tunz said...

moga anak buahku nurul syaqirah (sbpi temerloh) mendapat straight A's...

Ahmad Haziq Azlan said...

dulu waktu amek result pmr agak kecewa tak dapat straight A

Afida Anuar said...

Semoga berjaya semua anak-anak didik shah...insyaAllah...

PS: CIkgunye berdebar dak? he he;)

gadisBunga said...

cikgu lagi berdebau dari anak murid nih~

Zul Fattah said...

haha.. kawe dulu, mendung.. tak berapo nak huje.. sebab result dulu.. huhu.. biase2 je..

Lelaki Ini said...

dulu pmr dapat 7a jekw

c'axoera said...

semoga berjaya semuanya..:)

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

ashrafi said...

Assalamualaikum.

Mengenang kembali zaman-zaman mengambil keputusan peperiksaan, memang rasa pada hari itu penuh dengan pelbagai warna. :)

Salam ukhuwwah.

nyanyisunyi said...

ibu bapa lagi bedebau dari anka2 tau iman n GB

azwa amani said...

teringat masa amek result pmr.. dah lah tak dapat gi sekolah, jauh dari rumah, pastu kena chicken pox pula....ayah call je sekolah, debar sgt mase tu... dah nak tidur malam baru ayah bagitau results... huhuhu :) Alhamdullilah..

wahida said...

semoga kejayaan milik anda semua...

atuk said...

Assalamualaikum Imanshah

tahniah kpd mereka yg berjaya

Wassalam

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget