WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, December 31, 2011

DUMBBELL


Baru beli
Namanya Dumbbell
Nak work out sedikit..kuatkan otot tangan
Buat pukul kayu hoki
tidaklah sampai nak jadi macam Sazali Samad.

Tengah fikir, apa nak tulis sempena Hari Lahir esok 1 Januari. Ok babai..



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

11 GENTA RASA:

MAT SOM said...

Selamat Tahun baru dan selamat hari lahir utk Cikgu Imanshah

Acik Erna said...

Assalam Imanshah..
menyambut tahun baru denhan hari lahir ye..tahniah selamat tahun baru dan selamat hari lahir.

Rozuan Ismail said...

pasni taf lah abg iman shah.hoho

Yatie Awang said...

nak pukul kayu hoki ke nak pukul anak muridddd...hehhehe

Happy birthday Imanshah, jom datang sini sambut sama2 dengan suami akak...samalah tarikhnya...
yang lagi menarik satu malaysia sambut..kan2, malah 1 dunia

hawiz said...

pehhh..tuff nyer..nak gak la..ni asik keding jer...hoho..selamat tahun baru dan selamat HARI LAHIR deh!

Zul Fattah said...

wah.. lpas ni taf r.. huhu..
apa2 pun.. slamat hari lahir...

p/s: wish awal sikit.. takut esok xleh on9.. hha

tunz said...

SELAMAT HARI LAHIR UNTUK IMANSHAH PADA 1 JANUARI......SEMOGA DIBERKATI KEHIDUPANMU DAN BERTEMU PERMAISURI HIDUPMU....AMIN...

Afida Anuar said...

dah baca dah nukilan hari lahir tu, sat lagi la komen...

oh... mesti kattang bodi nanti. Orang ganu panggil kattang.. he he:)

NzA said...

azam thn baru ek????

Mohamad Nasruddin said...

kahkah..jgn workout di tgn je cikgu...kat bahagian sensitip tu pun sme.hhe

Ahmad Haziq Azlan said...

trojan, giant, rm89

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget